Самовпевненість XP DEUS б'є всі рекорди

Попередній Наступна
Самовпевненість XP DEUS б'є всі рекорди

Як кажуть: «Досконалості немає межі!». Саме такий девіз узятий за основу всім відомою компанією ХР Metal Detectors. Компанія, з «гучним» ім'ям, яка виробляє ряд металошукачів професійного рівня. Однією з останніх розробок, що поглинула весь світ шукачів скарбів, є металошукач XP Deus. Перший металодетектор нового покоління з бездротовим інтерфейсом, елементи якого пов'язані каналом цифрового зв'язку. Унікальна розробка, що дозволяє спростити процес пошуку, позбавивши себе від проводів. Розробники настільки впевнені в якості та надійності свого приладу, що надали гарантію на 5 років! Так-так, все правильно, з 1-го червня 2014 компанія ХР надає 5-ти річну гарантію на лінійку XP Deus. При всьому цьому Ви отримуєте безліч варіантів використання металошукача. Звикли до класики - будь ласка, хочете використовувати навушники - без проблем. Не подобається місце розташування блоку управління - і тут не проблема, закріпіть його у зручний для Вас місце, наприклад, в кишеню або навіть використовуйте зовсім без блоку управління.

Відмінне співвідношення ціни і якості, що підтверджується гарантійним супроводом, а також унікальні функціональні можливості - залишають конкурентів позачергово.

Інші статті

2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше
2023-12-01

Металошукачі Nokta Score і Nokta Double Score — новинка на ринку металошукачів

Пошук цінних речей завжди викликав захоплення та інтригу. Чи стежили ви коли-небудь за пригодами скарбошукачів у фільмах чи читали захоплюючі історії про їхні відкриття? Якщо так, то ви, напевно, розумієте, як важливо мати в найманці ефективний та надійний інструмент для цієї незабутньої пригоди.

Детальніше