Дешевий металошукач

Попередній Наступна
Дешевий металошукач

Всі початківці шукачі скарбів стикаються з проблемою вибору металошукача. У більшості випадків питання полягає в співвідношенні ціни і якості. Іншими словами, всі шукають де купити дешевий металошукач відмінної якості. Цей вибір досить виправданий, оскільки для того щоб отримати досвід і навички цього непростого хобі, потрібно тренуватися на чомусь простому. Для таких потреб існує ряд недорогих металошукачів, різних виробників. Незважаючи на невисоку ціну, вони цілком підходять для пошуку монет і артефактів. Наприклад, розглянемо лінійку недорогих металошукачів Кощій. До них відносяться наступні моделі: Кощей 3І, Кощей 4І, і Кощей 5І.

натисніть на фото щоб дізнатися ціну

Всі ці імпульсні металошукачі призначені для пошуку як чорних, так і кольорових металів. Прості у використанні і не потребують спеціальних навичок. Вбудований датчик наближення дозволить визначити точне місце знаходження предмета. Існує безліч комплектацій з різними котушками і штангами, що в свою чергу впливає на глибину пошуку і ціну металошукача.

Ще одним претендентом на «перший» металошукач є «Термінатор». На сьогоднішній день, остання модель - «Термінатор-М».

натисніть на фото щоб дізнатися ціну

Цей металодетектор, селективного методу пошуку, має режим дискримінації чорних металів, що дозволяє відфільтрувати кольорові метали від чорних. Визначення центру здійснюється швидкістю сигналу, тобто чим частіше частота, тим ближче об'єкт. Поставляється з DD-котушкою 20 см або 24 см.

І нарешті ми залишили «лідера» серед металодетекторів початкового рівня - Teknetics EuroTek 8.

натисніть на фото щоб дізнатися ціну

Хоча цей металошукач є бюджетним варіантом, він без проблем може позмагатися з металошукачами всесвітньо відомих компаній, ціновий діапазон яких набагато вище. Цей легендарний прилад має приголомшливі характеристиками. Висока разделімость цілей, а також режим процессорной дискримінації дозволять працювати на ділянках з високим показником сторонніх об'єктів, тобто - сміття. Прилад оснащений великим екраном, на якому відображається пошукова інформація. Для більш зручного пошуку присутні: 3-сегментний індикатор глибини, 2-тональна звукова ідентифікація, великий 2-цифровий індикатор мети, а також настроюється чутливість, дискримінація і гучність. Металошукач працює на частоті 7,81 кГц.

Як завжди, вибір залишається за Вами. Хтось шукає бренд, когось приваблюють дорогі, насичені функціями і додатковими характеристиками прилади. Ну а початківцям шукачам скарбів потрібен простий і надійний варіант. Так навіщо платити більше, якщо є відмінні металошукачі з хорошими пошуковими характеристиками.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше