Налаштування на Кощей Х-45 і поради колег

Попередній Наступна
Налаштування на Кощей Х-45 і поради колег
Всі ми знаємо, що Х-45 підходить як початківцям, так і професіоналам. Одна справа, просто включити металошукач і працювати на заводських налаштуваннях (які оптимальні? Відповідь тут). А інше, зробити Х45 максимально глибоким металодетектором, відповідним конкретно під: місця пошуку, тип ґрунту, швидкості помаху, приємна і зрозуміла тональність, тип графічного зображення і т.д.
Нічого страшного в разі неправильної настройки Х-45. Завжди можна використовувати функцію: скидання НА ЗАВОДСЬКІ НАЛАШТУВАННЯ. Само собою, є перелік програм на різні «випадки життя». Також є підказки на якій програмі які параметри можна змінити для поліпшення роботи.
 
 
ПРОГРАМИ ДЛЯ металошукач «КОЩЕЙ Х-45», Від досвідчених  шукачів скарбів, ПРОШИВКА 2.84-3.0
 
АВТОПІЛОТ - одноразовий пошук (оренда ...). Прийняти рішення на якій програмі працювати користувачеві:
 
Запускаємо програму - БАЛАНС ГРУНТУ (підняти-опустити) на 6кГц., див. Яка мінералізація, М: ?? / - змінили частоту / знову БГ на 8/12/19 кГц, ВИБИРАЄМО оптимальну частоту, на якій найнижча мінералізація. НАПРИКЛАД, на 12 кГц найнижча, М: 14. ВИХОДЯЧИ з рівня М: ** КОРИСТУВАЧ РОЗУМІЄ, ЩО ОПТИМАЛЬНИЙ ВАРІАНТ ПРОГРАМА НА 12 кГц, їх є декілька? Зробити ВИБІР виходячи з значення М: 14 .   Вих. з інф. нижче, при нашій М: 14 оптимальні вибір програми Основна та Зонд, які працюють на F: 2
 
 
М: 0 ... 2 / Фільтр: 0 / дуже повільні помахи (швидкий помах принесе пропуски сигналів)
М: з 3 до 12 / F: 1 / -повільні помахи (швидкий помах закреслить корисну кольорову ціль)
М: з 12 до 23 / F: 2 / - середня швидкість помаху (швидкий помах закреслить корисну кольорову ціль, а дуже повільний пропустить ціль)
М: з 24 до 32 / F: 3 / - швидкість помаху швидше середнього (дуже повільний помах пропустить ціль)
М: з 33 до 65 / F: 4 / - швидкість помаху швидка (на швидкому помаху НЕ чорнять ціль / дуже повільний змах пропустить ціль)

 

АВТОПІЛОТ - для початківців. Пошук монет і артефактів. Проста у використанні, хороша дискримінація кованого заліза. Грунти: вологі, сухі, оранка, поле, ліс, цілина.
Користувацькі налаштування: в окремих випадках може знадобитися налаштування Підсилення.
 
ОСНОВНА- підходить для пошуку монет, інших дрібних цілей. Пошук в помірно і сильно засміченій місцевості. Стабільно поводиться при електроперешкодах.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Струм датчика. У рідкісних випадках можна поліпшити характеристики встановити КДБ мінус 3 (якщо немає х.с.), для поліпшення стабільності можна використовувати фільтр ГК: 1
 
ВЕЛИКІ МОНЕТИ - нагадує старі, але хороші низькочастотні металошукачі. Добре підходить для пошуку великих монет і коли стоїть завдання відсіяти коване залізо. Також розвідка місцевості без дотиків до трави і гілок.
Користувацькі налаштування: в окремих випадках можна змінити частоту на 8, наприклад для поліпшення стабільності при сторонніх перешкодах
 
БАГАТО СМІТТЯ - пошук монет і дрібних цілей в сильно засмічених місцях.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи F: 3 з 4. І в окремих випадках Підсилення +/- на10%.
 
ВЕЛИКА ГЛИБИНА (Х.С.) - призначена для пошуку будь-яких цілей (без винятку) на великій глибині. Без торкань до грунт або траву. Періодично можливі помилкові сигнали (Х.С.) в місцях, де більше кількість перешкод або реакція на ямки на високо мінералізованих грунтах: поблизу до води, поля з добривами.
Користувацькі налаштування: в окремих випадках можна поліпшити характеристики встановити КДБ мінус 3,5 (якщо немає х.с.), особливо на ями, які не можна відрізнити від сигналів на «монети»
 
Коване та ТОНКЕ - пошук дрібних монет і ювелірних виробів на сухих або злегка вологих ґрунтах (цілина, зоране поле, ліс) в місцях, які мають середню або низьку засміченість чорними металами.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Струм датчика і в рідкісних випадках збільшуючи Посилення.
 
ЗОНД - підходить для пошуку монет і металопластики на великій глибині. Грунти: вологі і сухі, оране поле і цілина.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи тільки Струм датчика і в рідкісних випадках Струм датчика і Корекцію Балансу Грунту.
 
ПОЛЕ паханів 1м. / 2сек. - програма підходить для пошуку монет і металопластики, «чіпка» до цілей. Рекомендована швидкість проводки датчика: 1 метр за 2секунди. Грунти: зоране (діскованное і т. Д.) Поле будь-якої вологості.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи тільки Струм датчика.
 
УНІВЕРСАЛЬНА - пошук монет і металопластики. Чітке розпізнавання цілей, високий рівень стабільності. Грунти: складні грунти, цілина, розорювання.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Струм датчика. У рідкісних випадках можна поліпшити характеристики відключивши Фільтр ГК (значення 0).
 
ГЛИБОКА РОЗВІДКА - підходить для пошуку монет, в тому числі на сильно засмічених місцях, і для розвідки місцевості. Програма працює на грунтах всіх типів, але має середні пошукові характеристики при пошуку реліквій і скарбів.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Шумодав . У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши Струм датчика.
 
Повільні помахи  1м. / 2.5сек. - дуже «чіпка» програма. Підходить для пошуку монет і дрібних цілей, реліквій в помірно засмічених місцях. Рекомендована швидкість проводки датчика: 1 метр за 2.5 секунди. Відмінно працює на сухих ґрунтах будь-якого типу.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Шумодав. У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши Струм датчика.
 
СЕРЕДНІ помахи 1м. / 2сек. - підходить для пошуку монет і реліквій в помірно засмічених місцях. Рекомендована швидкість проводки датчика: 1 метр за 2 секунди. Відмінно працює на сухих ґрунтах, в лісі і на цілині.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Шумодав. У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши Струм датчика.
 
МЕТАЛО-ПЛАСТИКА 1м. / 0.5сек. - пошук дрібних монет і металопластики в місцях середньої засміченості. Грунти: вологі і сухі грунту будь-якої складності. Рекомендована швидкість проводки датчика: 1 метр за 0.5 секунди.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Струм датчика. У рідкісних випадках можна поліпшити характеристики відключивши Фільтр ГК (значення 0) і зменшуючи Посилення.
 
ТРАВА / СТЕРНЯ. - підходить для пошуку в зарослях: трави, стерня, гілки.
Користувацькі налаштування: стабільність при торкання, можна ще підсилити - змінивши Струм датчика на 1 або підняттям G: на 2,5-3,5 од. від реального БГ. У деяких випадках можна поліпшити глибину піднявши Посилення на 90%.
 
ПЛЯЖ / МОРЕ - програма для морського пляжу / прилив / Занурення котушки під воду. Баланс грунту проводимо на припливі.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи КБГ У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши Струм датчика або якщо не вплине на стабільність фільтр ГК на: 0.
 
ПІЩАНІ ГРУНТИ - пошук на легких ґрунтах як лісовий пісок або де. М: менше 7 при БГ.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи F: 0 і робити дуже повільні помахи. У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши КБГ. Оскільки дана програма проходить випробування, рекомендується у кого піщані ґрунти поекспериментувати з налаштуваннями, наприклад: змінити частоту на 19 на 8 - випробувати такі варіанти. Друге: Підняти Ч: на 99 і встановити Шумодав на 3 - випробувати! Варіант 3. Змінити частоту на 19 і підняти Ч: 99 ... порівняти всі варіанти, підібравши собі найоптимальніший і по можливості надати цю інформацію виробнику.
 
MULTI FAST / ПОЛЕ - мульти частотна програма, має мінімальну кількість пропусків, набагато менше ймовірність зачорнити дрібні цілі з золота або бронзи а також монети на ребрі. Ідеально підходить для чорнозему і глини, паханів поля після трактора.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Антиудар: 0. У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши F: 3 але можливо появи х.с.
 
MULTI FAST / ПАРК - мульти частотна програма, має мінімальну кількість пропусків, плюс ідеально підходить для лісових грунтів або піщано / чорноземних грунтів. Без дотиків до траву або гілки.
Користувацькі налаштування: іноді характеристики можна поліпшити, змінюючи Антиудар: 0. У рідкісних випадках характеристики можна поліпшити, змінивши КБГ: на -2.5 але можливо появи х.с. на ями.
 

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше