Порівняння металошукачів Garrett Euro Ace, Garrett Ace 350 і Garrett Ace 250?

Попередній Наступна
Порівняння металошукачів Garrett Euro Ace, Garrett Ace 350 і Garrett Ace 250?

Стаття проінформує Вас, про плюси і мінуси того чи іншого приладу - а ВИБІР в будь-якому випадку ПРИЙМАТИ ВАМ!

Форум «металошукачі», актуальні шукачами скарбів питання:

Вартість приладу Garrett Euro, через «ebay» пересилають за 235дол. з доставкою в Україну. Правда чи обман?

Відповідь: Зайшовши на офіційний сайт Garrett (Америка), можна побачити інформацію, що наприклад Євро АСЕ, коштує 350 дол. А тепер скажіть, можливо, чи купити новий прилад, навіть без гарантії та ще плюс переказ грошей і доставка за 200 дол. - Довіряйте тільки виробникові!

Для копа металобрухту, що краще взяти Garrett Euro Асі або Асі 250?

Відповідь: Взагалі то Кощій, але якщо ви фанатіє від Гарретта, тоді Асі 250 і обов'язково з великої котушкою Торнадо, Детеч Алтимейт або Шторм а то толку не буде!

Що краще взяти Garrett Ace 250 з котушкою Нел Торнадо або Garrett Euro Асі?

Відповідь спеціаліста: Цінова політика Асі 250, становить 295 дол. + 125дол. котушка Торнадо, разом = 420 дол. Ціна Euro Асі -399 дол. Різниця в 21 дол., Дорожче АСЕ 250 + Торнадо!

«+» І «-» -си АСЕ 250+ Нел Торнадо:

  1. «+» У Вас в комплекті 2-ві котушки, рідна буде ідеально підходити для сильно засміченої місцевості, а інша (Торнадо), добре прочісувати поля і копати середні предмети (каска, каналізаційний люк, танк) на глибині + 10-15 % більше ніж Euro Асі.
  2. «-» У комплекті відсутні навушники і капельник.
  3. «+» АСЕ 250 RUS - є аськи з русифікованим екраном, дозволяє швидше навчиться, працювати з приладом, також меню адаптоване під монети України і Росії - беруть звичайний прилад і клеять якісну наклейку, що правда це коштує грошей - час дорожче!
  4.  «-» Низька частота приладу, ... на цій частоті вже всі місця прочесали.
  5. "+" Дуже хороша комплектація металошукача, плюс: капельник, фірмові навушники.
  6. «-» Найважче навчитися працювати, складніше панелька - плюс 2,3 дня, для навчання.
  7. «+» Висока частота металошукача 8,2 кГц, дозволяє дуже добре дискримінувати і відчувати дрібні предмети.
  8. «+» Котушка для вище середньої мінералізації грунту (зроблена під Європу), має краще стабільність (менше втрати в грунті), ніж у великих котушок, які використовуються на Асі 250 (перешкоди електромереж, телефонних вишок і т.п.)

  «+» и «-» -си  Euro Асе:

Garrett Ace 350 і Garrett Euro: в чому різниця? Garrett Ace 250 і Garrett Euro (Асі 350): у чому різниця?

Процитую виробника (інформація взята з офіційного сайту):
       "Головна відмінність нового приладу від попередника і американського аналога (GARRETT ACE 350) - це адаптоване програмне забезпечення для точної ідентифікації Російських монет. Тепер немає необхідності запам'ятовувати нюанси відгуку і індикації, переіначівая показники під існуючі умови пошуку, це важливий позитивний фактор при виборі пошукового приладу , оскільки більшість зарубіжних металодетекторів не адаптовані під часто зустрічаються предмети (монети) Європейських країн та Росії. Але розробники GARRETT ACE EURO пішли далі, створивши і застосувавши в цьому металодетекторі нову запатентовану систему Enhanced Iron Resolution, яка здійснює більш точний контроль за чорними металами і дозволяє з більшою точністю виділяти сигнал від цінних знахідок з кольорових металів, ігноруючи предмети із заліза. З цією метою кількість сегментів, що відповідають за індикацію виявлення чорного металу розширено до шести (замість чотирьох у GARRETT ACE 250 і у GARRETT ACE 350), при збереженні загального числа сегментів індикації, рівному дванадцяти ".

Відмінності між Garrett Ace 350 і Garrett Euro

Металошукач Garrett Euro Ace - модель для Росії та України.

Garrett Euro Ace (2011)  Garrett Ace 350(до 2011) 
Глибина в землі (чорнозем) при вище середньої мінералізації грунту:
5 коп. СРСР 1961р. - 27см. 5 коп. СРСР 1961р. - 24см.
Військова каска (повітря / земля) - 65 / 53см. Військова каска (повітря / земля) - 65 / 47см.
Шкала індикації знахідок:
За типом металу Американські монети
Індикація системи наближення до мети:
Сантиметри Дюйми
Звукова система (ідентифікація):
Налаштована під монети Європи, України та Росії Налагоджена, під сплави монет з Канада і США
Налаштована під мінералізацію грунту:
Європи Канада і США
Швидкість роботи металошукача:
Збільшена швидкість роботи процесора  середня швидкість роботи процесора
Чутливість до перешкод (частоти радіостанцій та електромереж території України) і мінералізації ґрунтів:
Менш чутливий Більше чутливий
Рекомендована територія продажів:
Європа, Україна і Росія Канада і США


Але цілком імовірно, що в Україні новий металошукач так і називатиметься Garrett Ace 350 Euro, навіть коли модель перестане бути новинкою. Побачимо! До УВАГИ! Людей, які не можуть відрізнити прилади, 2 відмінності: Euro Ace має систему наближення в «см.» І поставляється з наклейкою голограмою Гарретт Україна - не поплутайте прилади!

 

Важко прийняти рішення, ще сумніваєтеся - зв'яжіться з фахівцем  metalloiskateli.com.ua, вся інформація належить сайту, будь-яке копіювання інформації заборонено.

Інші статті

2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше
2023-12-01

Металошукачі Nokta Score і Nokta Double Score — новинка на ринку металошукачів

Пошук цінних речей завжди викликав захоплення та інтригу. Чи стежили ви коли-небудь за пригодами скарбошукачів у фільмах чи читали захоплюючі історії про їхні відкриття? Якщо так, то ви, напевно, розумієте, як важливо мати в найманці ефективний та надійний інструмент для цієї незабутньої пригоди.

Детальніше