Новинка металошукач Garrett Euro Аce

Попередній Наступна
Новинка металошукач Garrett Euro Аce

Новинка металошукач Garrett Euro Аce або добре модернінований старий металодетектор Garrett Ace 350.

Металошукач Garrett АСЕ 350 (EuroACE) - перехідна модель середнього класу, лінійки Garrett. Має достатньо вбудованих функцій для виявлення і индефикации (розпізнання типу металу, визначення глибини залягає обьета, знаходження точного центру цілі, відключення не бажаних сплавів метала та ін.) Підходить в основному для пошуку монет, ювелірних виробів та інших дрібних металевих предметів в грунтах, стінах , пляжі (котушка занурювана під воду).

Garrett ace 350 euro відгуки, мабуть одного з найдосвідченіших пошукачів пошукової контори «Фортуна» Рудий Костянтин (досвід 7 років):

Новий Металошукач garrett Ace Euro 350 - це  детектор, який продовжить нести легендарне ім'я ACE. Репутація недорогого але дуже ефективного детектора збережеться і за новим Ace 350 Євро, сподобалася дуже хороша чутливість металодетектор garrett ace 350 на дрібні монети і ювелірку (за рахунок підвищеної частоти до 8,2кГц). Відразу стало помітно краще розподілу мети і рівень дискримінації. А одним із самих основних достоїнств ace 350 euro, це коефіціент втрат глибинні, тепер вона менше на 8-12% на яке чомусь то мало хто звернув увагу а це дозволяє виявляти монети на глибині більше на 3-4 см., Що в свою чергу підтвердили випробування. Металошукач пропонує покупцям стабільну роботу, простоту налаштувань і надійність, яка забезпечить роки надійної роботи за ціною, яка не буде ламати сімейний бюджет!

Професійним шукачам скарбів буде явно корисно мати дану модель в якості запасний.

Як працює металошукач металошукач garrett ace 350.

Аce 350 купити, скрізь в магазинах металошукачів можна побачити такий напис, а ось чому то ніхто не пояснює «що це таке і з чим його їдять»? Так ось Я буду першим і короткий: металошукач Асе, як і всі металодетектори працює за принципом, чим більше за габаритами предмет, тим глибше бере. Реагує на всі типи металів і лише зрідка пропускаючи дуже дрібні цілі, а також може закидаючи в «чорні» ті кольорові метали, які, або лежать на придельной глибині, або знаходяться поблизу с крупніше чорними деталями. Також не можна забувати про вироби з чорного металу, але покритих кольоровими (пробки, консервні банки, фольга) - є спеціальні прийоми їх відсіву, уточнюйте у досвідчених користувачів і фахівців!

Дискримінація металошукача garrett ace 350 euro.

Потрібно відзначити, що пункти дискримінації Євро АСЕ, в будь-якому із способів пошуку, можуть бути змінені одним натисканням кнопки; однак, тільки зміни, зроблені у вибірковому способі, будуть збережені, Ви можете прийняти або відхилити будь-які з 12 визначених міток.

Garrett ACE EURO, є п'ять незалежних режимів пошуку, які включають Коштовності, Вибірковий, Реліквії, Монети, і Нуль (Jewelry, Custom, Relics, Coins, and Zero (All Metal). Сегменти дискримінації; тобто, які сегменти прийняті або відхилені, були встановлені на фабриці, заснованої на обширних польових тестах і побажань шукачів скарбів усього світу, для всіх крім Вибіркового способу, який може бути змінений вами відповідно до ваших потреб, приймаючи / відхилень особливі типи цілей, Ви могли б шукати або хотіти дискримінувати.

Наведемо деякі характеристики Garrett ACE-350 Euro за глибиною пошуку (режим всі метали):

По повітрю: У грунті:
Срібна монета-чешуйка - 19см   Мідна монета 29-35см
Срібна монета 25-28см Срібна монета-чешуйка - 13 см
Мідна монета 21-24см Срібна монета 18-20см

Живлення:

EURO, приведений в дію чотирма батареями AA або акумуляторами, які забезпечать 15 - 18 годин використання. Акумулятори можуть використовуватися без втрати в якості роботи.

Металошукачі Garrett виробляються в США з 1964 року і за свою практично піввікову історію, зарекомендували себе як відмінні металодетектори - але це не на 100% гарантує Вам, що це саме та модель, яка підходить саме ВАМ! Рекомендуємо не поспішати і звернеться до ассам, які схиблені на цій справі. Особисті телефони є в рубриці «контакти», сайт: Інтернет магазин металошукачів "Фортуна", працює БЕЗ ВИХІДНИХ з 8:30 до 22:00, можна дзвонити.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше