Minelab x-terra 705 – металошукач легенда! | Інтернет магазин металошукачів

Попередній Наступна
Minelab x-terra 705 – металошукач легенда! | Інтернет магазин металошукачів

Minelab x-terra 705 - металошукач легенда! 

Професіонал X-terra 705, металошукач з світовим ім'ям, від всесвітньо відомого виробника Minelab (Австралія). Спочатку виробник був орієнтований на споживачів, які шукають самородне золото на теренах Австралії. Із зростанням попиту та популярності, «Мінелаб» виходить на ринок Європи та Америки. А в 2011 році, переїжджає, і переносять виробництво разом з персоналом в Малайзію. Після цих змін поліпшується якість металошукачів Minelab і звичайно самої Тертки 705, гарантія на всі металошукачі збільшується з 2-х до 3-х років, також відкриваються Сервісний Центр в Україні. Звертаємо Вашу увагу, що з вересня 2009 року всі оригінальні металодетектори Minelab, офіційно ввезені на територію України маркуються голограмами - це гарантує, що прилад не підробка і обслуговується в Сервісному Центрі в Україні, і кожен користувач має право користуватися легальною продукцією, умовно законодавства України.

Сьогодні звичайно, як Ви і зрозуміли, ми будемо говорити про найпопулярнішої моделі металошукача з лінійки minelab - це x-terra 705. Розповідь піде, про можливості металодетектора, характеристиках, основному незначних і секретах роботи з металошукачем 705.

І так невеликий огляд металошукача terra 705. Безумовно, не дорогий, професійний металошукач Minelab x-terra, який можна придбати за доступною ціною, який встиг завоювати серця своїх користувачів на багато років. Конструктив приладу x-terra 705, дуже грамотно продуманий. Нижня штанга зроблена з карбону, це дає супер надійність і легкість приладу. Середня штанга пряма з фіксаторами для регулювання під зріст людини. Верхня частина штанги йде «S» -образна, для хорошої ергономічності, також на штанзі встановлюється підлокітник, який подається регулювання за допомогою пересування його по штанзі під будь-яку довжину руки. Ручка приладу встановлена ​​на штанзі в нього і замикається блок «терки». У комплекті йде пошукова котушка типу DD, 7,5кГц фіксується за допомогою гвинта і гумових прокладок - враховуючи конструктив отримуємо вага металошукача Minelab x-terra, всього 1300 грам.

Блок управління з новою прошивкою, функції і можливості. У «голові» металошукача знаходиться не тільки «мізки» (організм або схематика) але і харчування з 4-х пальчикових батарейок АА або акумуляторів, яких вистачає до 40 годин роботи (3-4 дні). І ось одним з основних плюсів металошукача, є його здатність працювати з будь-якими типами батарейок і навіть при падіння заряду на 90% (на екрані є індикатор заряду батареї), глибина металошукача залишається на тому самому рівні, що і при повному заряді. Хмарно клавіатура цільного типу, зовсім не лякає при попадання на неї води і пилу. Лише кілька кнопок з позначеннями, без будь то або "крутилок" - дуже легко управляти металошукачем Мінелаб 705-я, деякі кнопки мають «двояке» значення (при утриманні включають нові функції), простота запорука успіху.

З початку 2012 року введена нова прошивка на металошукач. По колишньому металошукач Х-Терра 705, підтримує 3-ри частоти роботи, це 3кГц, 7,5кГц і 18,75 кГц., Змінивши пошукову котушку, Ви отримуєте універсальний металошукач, який підходить як для пошуку дрібних ювелірних виробів, так і великих глибоко залягають цілей.

Балансування грунту (Ручна, автоматична ...). Тепер крім трьох можливих балансувань грунту, з'явилася четверта, називається вона «режим відстеження», яка буде корисна на території з важким грунтами, які постійно змінюються або на пляжу. Також режим корисний у разі гарячих каменів, він чудово від них відбудовується.

Режим Pin-Point (пінпойнт), визначення точного місця мети. У даному режимі додана функція визначення мети і напрямку в конкретну сторону рухів до центру. Підсвічування дисплея, включається за затребуваністю, наприклад вона прекрасний помічник при роботі в сонячну погоду або коли вже починає темніти. Наближення до мети (розташоване з правого частині монітора), показує відстань до залягають у грунті об'єкта. Програми пошуку. Металошукач має 4-ри програми пошуку, які конкретно налаштовані під відсів того чи іншого сміття або не потрібних об'єктів і так звана нульова програма для роботи в режимі всі метали. Дисплей і Діскрімінатор. Крім типів звукового сигналу, за якими металошукач Minelab x-terra відрізняє тип металу у нього є ще маска дискримінації, а саме 28 секторів з яких кожен відповідає за какой то тип металу. Також в приладі x-terra Minelab присутній більш детальна функція щодо визначення розмірів і типу металів, це VDI число.

Режим роботи. На екрані при активному використанні можна спостерігати режим роботи металошукача. Може бути, режим «парасольки», це означає, що обрана пляжна настройка на землю. При відсутність іконок, звичайний режим роботи. Налаштування від перешкод і мінералізації грунту. Якщо на екрані видно іконку типу «спіралі» це означає, що включена автоматичне стеження за грунтом. Не дарма металошукач Minelab x-terra, заслужив звання стабільного металошукача навіть при електро-радіо і перешкодах від інших приладів він залишався стабільним, а інші прилади просто «розривалися». Основним аргументом стала запатентована Мінелаб, нова система відбудови від перешкод «5-ти каналів», які й задіяна і в більш дорогих металодетекторах Minelab.

Глибина, металошукача Minelab x-terra 705 з базовою котушкою 10,5 DD з універсальною частотою 7,5 кГц. Тест:

Дрібна монета.

Римський Динарій (срібло) - до 28см по повітрю і 19-21см. в грунті, чіткого сигналу.

5-ть рублів Миколи (золото) - до 26см по повітрю і 18-20 см. В землі чіткого сигналу.

Монета середнього розміру.

5к. СРСР, 61г. (Латунь) - до 38см по повітрю і 27-30см. в грунті, чіткого сигналу.

Велика монета.

5к. Катерини 1772р. (Мідь) - до 42см по повітрю і 29-33см. в грунті, чіткого сигналу.

Середнього розміру сталь або чавун.

Військова каска - 85см. по повітрю і 63см. в грунті.

Шабля часів козаків - 70см по повітрю і в землі 55см. чіткого сигналу.

Великі предмети.

Танк або велике скупчення металу - до 1, 5 метра по повітрю і 1,35 метра в грунті.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше