Металошукачі в Дніпрі: потрібні і корисні пристосування

Попередній Наступна
Металошукачі в Дніпрі: потрібні і корисні пристосування

Металошукач - обладнання, що дозволяє знайти предмети з металевих сплавів в потаємних куточках. Прилад сьогодні використовується в багатьох сферах. З його допомогою вирішуються дрібні побутові та великомасштабні завдання.

Підшукуєте металошукачі в Дніпрі, але досвіду в подібних справах немає, тоді варто спочатку розглянути для чого може бути використано подібне обладнання і як від цього залежать характеристики. Відповідно завдання вибору за програмними цілями значно спроститься.

Області застосування :

  • археологія - пошуки металевих монет, артефактів, різних цінностей в глибоких шарах грунту, дерева, каменю, т. Д.;
  • харчова промисловість - перевірки продукції на предмет стружки і інших "домішок" на основі металу;
  • військова галузь - пошук вибухонебезпечних предметів (міни, гранати, пр.);
  • медицина - для обстеження пацієнтів без свідомості на предмет наявності в тілі імплантованих медичних штифтів, пластин, протезів або предметів, що проковтнули, перед проходженням МРТ;
  • електрика - для пошуку проводки в стінах при проведенні робіт, що вимагають їх буріння, з метою забезпечення безпеки, усунення ризику пошкодження існуючих дротів, якщо їх потрібно зберегти для подальшої експлуатації або відремонтувати;
  • будівництво - допомагає виявити труби, арматуру в бетоні, корисний прилад при організації та ремонту теплої підлоги.

Звісно металошукач знаходиться на всіх митних пунктах, а також використовується при огляді осіб перед допуском на об'єкти, що охороняються. Пристосування незамінне для виконання пошуків під водою.

Якщо говорити про застосування в побуті, то подібні пристосування можуть допомогти в пошуках втраченого ключа в траві і навіть в квартирі. Незамінний такий предмет при покупці будинку, який не раз зазнавав ремонти, добудовувався. Тут металошукачі будуть потрібні навіть для забивання цвяха в стіну, адже ніхто не знає, що ховається всередині неї. А обстеження в такому будинку підвалу або горища з металодетектором може допомогти зробити і зовсім несподівані відкриття, як наприклад, захований в затишному місці скарб або раритетні речі.

Види обладнання: за призначенням

Залежно від комплектації, особливостей роботи, потужності, устаткування ділять за призначенням:

  1. Для початківців - знаходяться в найдешевшій категорії. Обмежені функціонально. Це хороший варіант для людей, які рідко користуються подібними приладами або вирішили навчитися їх застосовувати.
  2. Середнього рівня - знаходяться в ніші середньої за ціною, але призначені для вирішення більш серйозних завдань, наприклад, виявлення предметів, що залягають на глибині 50 см в грунті.
  3. Професійні - обладнання з великим набором функцій, можливістю перемикання режимів.

Збираєтеся купити металошукачі в Дніпрі - керуйтеся цілями.

Як працює металошукач

Garrett ACE APEX

Підбираючи металошукачі варто ознайомитися з особливостями роботи приладів. Вони відрізняються між собою, але принцип виявлення шуканих предметів у них приблизно однаковий. Виконується в такій послідовності:

  1. З генератора пристрою виходить магнітний імпульс.
  2. Метал, який потрапляє в зону виявлення, спрацьовує, як відбивач магнітного імпульсу.
  3. Сигнал, поданий предметом, надходить на антену приладу. Додаткові електронні елементи здійснюють фільтрацію, посилення сигналів.
  4. Користувач отримує результат у вигляді звукового сигналу або картинки (все залежить від типу обладнання).

На підставі вищевикладеного можна зробити висновок, що металошукачі по суті є детекторами. Єдина різниця: останні реагують на рухомі предмети, а перші - на нерухомі.

Види обладнання за робочим принципом

Перш, ніж купити металошукачі в Дніпрі, варто підібрати модель за принципом роботи. У різному обладнанні з метою виявлення предметів закладені різні фізичні явища. За даним принципом розрізняють чотири види пристосувань.

Індукційний варіант оснащується однією або двома котушками. Принцип функціонування: прийом-передача. Якщо котушок дві, то перша видає сигнал, друга - отримує. Якщо елемент в одиничному екземплярі, то виконує обидві функції. Після проходження імпульсу через нейтральні поверхні (грунт, дерево, пр.), Він відбивається від металу. Подібний тип обладнання влаштований елементарно. Відрізняється малою чутливістю. Найчастіше призначається для вирішення вузького спектра завдань, працює тільки на певному грунті.

Імпульсний прилад в оброблюваній зоні є більш чутливим. Визначає шукані предмети по виміру вторинного електромагнітного поля в імпульсному вихорі струму. Перевагою приладу є відсутність чутливості до високої мінералізації нейтральних предметів, мінусом - короткий термін автономної роботи через високе енергоспоживання.

Частотне обладнання працює на генераторі LC. Принцип роботи заснований на зміні частоти. Остання змінюється в залежності від віддаленості шуканого предмета. Така модель часто не відрізняється складною схемою. Нерідко можна зустріти подібне обладнання, зібране в домашніх умовах із запчастин інших приладів. Для такого завдання цілком доцільно купити металошукач в Дніпропетровську бу. Але варто розуміти, що обладнання не підійде в разі необхідності проведення складних пошукових робіт.

Ще один варіант, що працює на LC-генераторі - фіксуючий добротність. Відрізняється економним споживанням енергії. Добротність коливального контуру падає в міру віддалення котушки від предмета з металу.

Критерії вибору приладів для пошуку металевих предметів

Збираєтеся купити металошукач в Дніпрі зверніть увагу на наступні параметри:

  • тип котушки - бувають моно і подвійні, дешевші варіанти оснащуються одинарним елементом;
  • габарити котушки - головний параметр діаметр, чим він більший, тим потужніше прилад, більшість пристосувань оснащуються деталями з розміром 9-12 дюймів;
  • дискримінація - чим вище, тим складніше завдання може виконати обладнання.

Дуже важлива частота, на яку розрахований прилад. Є варіанти, що працюють на одній або відразу декількох частотах. Якщо замислюєтеся, які металошукачі в Дніпрі купити, то спочатку потрібно визначити мету пошуку. Частота визначає можливість виявлення дрібних або великих предметів, вплив складу грунту на процес.

Моделі з параметрами 3-5 кГц відносять до низькочастотних. Дозволяють виявити великі предмети на великий і середній глибині. Якщо мета - пошук монет, то низькочастотна варіація не підходить. Цей тип більше підійде для пошуку боєприпасів, скарбів.

6-8 кГц - це середньо частотні параметри. Характерні для приладів універсального призначення. Доцільно купувати подібні металошукачі в Дніпрі для археологічних досліджень. З їх допомогою відкривається шанс знайти досить дрібні предмети, наприклад, монети, медалі, нагороди військового часу.

14-20 кГц - високі частоти. Даний параметр характерний для потужного устаткування, що реагує на наявність металу на великій глибині. Чутливі навіть до таких незначних предметів, як лусочки.

Надчастотне обладнання працює на рівні більше 20 кГц. Підходить для виявлення дрібних предметів. Найбільш часта мета застосування: пошук самородків.

Nokta Makro: чому варто вибрати

Металошукач Makro Racer 2

На ринку представлений величезний асортимент розглянутого обладнання. Якому віддати перевагу є головним питанням для багатьох користувачів. Один із критеріїв вибору приладів: виробник. Дійсно варті уваги металошукачі в Дніпрі - Nokta Makro.

Обладнання випускається турецькою компанією. Раніше існувало два бренди: Нокта і Макро. Перший був на ринку з 2001 року, другий - з 1986. Звичайно ж люди, які давно працюють з подібним обладнанням знайомі з цими марками. Буквально кілька років тому компанії об'єдналися, і почали спільну розробку і випуск продукції.

Серед переваг торговельної марки варто виділити наявність сертифікації. Продукція отримала схвалення міністерства науки, промисловості, технологій Туреччини. Обладнання вже протестовано в багатьох країнах світу, що підтверджують позитивні відгуки.

Основні плюси продукції:

  • працює в будь-якому кліматі;
  • має високу чутливість;
  • широкий асортимент, що включає велику кількість видів, призначених для різних цілей.

Крім безпосередньо обладнання, виробник випускає комплектуючі. Користувач в будь-який момент може купити котушки до металошукачів, пінпоінтер та інші вироби. Дистриб'юторські центри є по всьому світу, включаючи Україну ( в тому числі є такий центр в Дніпрі), а значить не доведеться шукати комплектуючі для ремонту або модифікації пристосування за кордоном, переплачуючи за доставку.

Що таке пінпоінтер?

Якщо ви з тих, хто постійно знаходиться в пошуках цікавих предметів в будь-яких умовах, то дане пристосування - кращий варіант. Він компактний, тому не займе багато місця, якщо потрібно відправитися в подорож. Ефективно знаходить не тільки великі предмети, а й порівняно невеликі деталі на глибині до 10 см. Найголовніше - економно споживає енергію. Час автономної роботи: до 30 годин.

Де купити якісний металошукач в Дніпропетровську

Кращі металошукачі в Дніпрі - це Фортуна. Ми пропонуємо:

  • вигідні ціни;
  • оригінальні металошукачі в Дніпрі прямо від виробника;
  • подарунки при покупці;
  • комплектуючі;
  • гарантію.

Дитячий металошукач Nokta Makro Mini Hoard Cool Kit

У нашому асортименті є дитячі, професійні, середнього та експертного рівня, а також металошукачі для новачків. У фільтрі каталогу можете виставити потрібні параметри і за лічені секунди з'являться, які підходять за параметрами варіанти.

Магазин металошукачів в Дніпрі пропонує найнижчі ціни, тому що співпрацює з виробником безпосередньо. Всі покупці гарантовано отримують подарунки та знижки. У нас ви можете вибрати металошукачі в Дніпрі і відповідний комплект запчастин. Підтримуємо клієнтів на всіх етапах, починаючи від оформлення замовлення, закінчуючи навчанням.

Металошукачі в Дніпрі від Фортуна - це кращий вибір, тому що на всі прилади поширюється гарантія. Забезпечимо не тільки гарантійне, але і післягарантійне обслуговування. Для цього по Україні організовано 5 сервісів.

Оплату за металошукачі в Дніпрі можна внести різними способами. Якщо товар купується в офіційній точці продажу, то вийде прямо на місці розрахуватися готівкою або карткою. Якщо купуєте металошукачі в Дніпрі через онлайн сервіс, є варіант скористатися еквайрингом, онлайн банкінгом, перевести гроші на розрахунковий рахунок.

Є послуга післяплати. Поширюється на металошукачі в Дніпрі, пінпоінтер, котушки. В цьому випадку вийде трохи дорожче, т. я. Доведеться сплатити послуги поштового перевізника за грошовими транзакціями.

Доставка виконується по всіх містах України. Якщо ви хочете купити металошукачі в Дніпрі, вже протягом 1-2 днів вони приходять на адресу поштового відділення або будь-який інший (якщо Ви маєте послугу доставки кур'єром), зазначений одержувачем. Середня ціна доставки 50-70 гривень. Якщо замовлення оформлене на суму від 2000 гривень або купується товар відразу з двох категорій (металошукачі в Дніпрі, котушки), транспортування виконується безкоштовно.

Унікальна пропозиція від нашого сервісу в Дніпрі та інших містах обмін старого обладнання на нове. Від вас вимагається фото металошукача, який хотілося б поміняти. Після оцінки ми надаємо повну інформацію по ціні, яку потрібно доплатити або повернення (якщо ваш прилад дорожче варіанту для обміну).

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше