Металошукачі NMS30

Попередній Наступна
Металошукачі NMS30

Металошукач - прилад, який на думку великого числа людей необхідний виключно для пошуку скарбів. Це не завжди так. Найчастіше металошукач необхідний працівникам служб безпеки, електромонтерами, поліцейським і будівельникам. Завдяки властивостям цього пристрою здійснюється перевірка стін на наявність в них різних проводів і арматури. Також можна провести обшук ручної поклажі, одягу і перевірити продукти харчування, які надходять з лінії фасування.

Новинка від Nokta Makro

Nokta Makro NMS30

Відомий виробник Nokta Makro запропонував перші в світі металошукачі з ручним керуванням для роботи спецслужб - NMS30. Дана модель відповідає всім технічним вимогам і має всі сертифікати, що підтверджують її якість і безпеку. Ручний детектор NMS30 може бути використаний також на території медичних установ і шкіл.

Металодетектор для охорони NMS30 підходить для дослідження металів різного типу (чорні і кольорові). Крім цього, він має низку переваг перед своїми конкурентами:

  • NMS30 став першим, хто отримав надійний захист від попадання вологи;
  • портативність і простота в його експлуатації (мається зручна ручка для комфортного транспортування і перенесення приладу);
  • високий рівень надійності і працездатності (пошуки можуть тривати більше 40 годин);
  • діапазон роботи набагато ширший, ніж у інших моделей;
  • чутливість виявлень піддається ручному регулюванні;
  • різні види індикаційних повідомлень - за допомогою звукових сигналів, вібрування і світлового оповіщення;
  • автоматичне відключення в разі тривалої бездіяльності;
  • вдосконалений режим автопошука;
  • зміщення частот, які створюються іншими пристроями;
  • можливість роботи з іншими металошукачами.

Приємним нововведенням в роботі стала підтримка роботи з універсальними стійками від Nokta Makro, що дає можливість безпечного зберігання і заряду пристрою. В опціях з'явилася нова функція - робота з радіоактивними речовинами і використання провідної гарнітури в процесі пошукових заходів. Тепер займатися улюбленою справою і слухати музику стало можливо! Це без сумнівів не може не радувати!

NMS30 оснащений промисловим корпусом, що характеризується високим рівнем надійності і тривалим часом автономної працездатності (при необхідності використовується зарядна станція).

Перевищує встановлений стандарт від NIJ 0602.02, а також додатково відповідає всім новим вимогам, які з'явилися зовсім недавно - NIJ 0602.03.

Характерні особливості NMS30

Металодетектор NMS30 сьогодні займає лідируючі позиції за своїми технічними характеристиками. Як було доведено, його функціональний потенціал не розкриється в перші хвилини використання. Прилад потребує ретельного вивчення та досвіді його використання. Тільки в такому випадку можна повністю насолоджуватися і дивуватися його незвичайним умінням і якості роботи.

Крім перерахованих вище особливостей NMS30, необхідно відзначити наступні важливі моменти:

  1. NMS30 легко транспортувати і переносити з одного об'єкта на інший. Це стало доступно завдяки його габаритам: 128 x 405 x 48 мм. Розміри станції для заряду становлять 85 x 180 x 128 мм, а додаткова станція - 247 x 615 x 82 мм. Футляр, в якому здійснюється транспортування металодетектора також володіє невеликими параметрами: 300 x 510 x 110 мм.
  2. Маса пристрою склала всього 625 грам. Додаткова док-станція важить 2595 грам, а футляр кейс для транспортування - 1325 грам.
  3. Робота металошукача NMS 30 здійснюється від пари акумуляторних батарей AA Ni-MH по 2700 мАг. Є додатковий адаптер для заряду (для змінного і постійного струму) - 100-240V.

Купити металошукач для охорони NMS30 можна в нашому інтернет-магазині metalloiskateli.com.ua. Також в наявності є котушки до металошукачів або під будь-які параметри пінпоінтер. Додаткову інформацію щодо Вашого пристрою, можна отримати від наших менеджерів або на сайті магазину.

Що входить в комплект?

Магазин «Фортуна» пропонує своїм клієнтам найкращий вибір пристроїв і додаткових аксесуарів до них. NMS30 представлений в продажу в наступній комплектації:

  1. NMS30 в зібраному вигляді.
  2. Кобура для пояса.
  3. Спеціальний ремінь, що надівається на зап'ясті.
  4. Зразок для виконання каліброваного тестування.
  5. Пара акумуляторних батарей типу АА.
  6. Станція для здійснення заряду NMS30.
  7. Адаптер для зарядки (універсальний).
  8. Універсальні вилки для роботи адаптера.
  9. USB кабель.
  10. 3 контакта для здійснення підключення до станції.
  11. Гарантійний посібник.
  12. Інструкція з експлуатації.

NMS30 добре упакований, тому за його безпеку під час транспортування (доставки замовлення) не варто переживати.

Не варто забувати про те, що для коректної роботи NMS30 він потребує регулярної і своєчасної зарядці. Якщо рівень заряду буде під кінець, то отримати конкретні координати буде дуже складно, вірніше, вони будуть не зовсім вірні.

Важливе значення має догляд за металошукачем.

Правила догляду

Nokta Makro NMS30 - прилад, який потребує грамотний догляд. Розглянемо основні правила, які допоможуть підтримувати пристрій у робочому стані протягом тривалого періоду часу.

  1. Перше і найголовніше - ні в якому разі не можна зберігати металошукач в місці, де відбувається постійна зміна температурного режиму (сюди можна також віднести і екстремальні температури), це може викликати вихід з ладу основних елементів. Під екстремальними температурами розуміються позначки +40 - +50 в літню пору і -30 - - 40 в зимовий період. Такі умови абсолютно не підходять для збереження пластика. Він може почати кришитися або що ще гірше - покриватися тріщинами. Кращим варіантом зберігання NMS 30 є шафа (в ньому підтримується оптимальна температура, немає зайвої вологи). У гаражі зберігання також небезпечне!
  2. Друге, на що вказує виробник - це заборона на застосування твердих або гострих предметів для поводження з кнопками (вони можуть привести їх до пошкоджень). Звичайно, кнопки можуть подряпатися і без цього. Тому для новачків - нівякому разі не вставляйте в «тачпад» детектора різні цвяхи та інші металеві предмети!
  3. Третє правило стосується чистки. NMS30 забороняється чистити з використанням сильно агресивних миючих засобів і розчинників будь-яких видів. Миючі засоби, які містять в своєму складі хлор повинні знаходитися від металошукача якнайдалі! Для очищення від пилу, що скупчився або бруду, буде досить протерти пристрій звичайної вологою серветкою (без ворсу, щоб він не застряг в дрібних деталях), потім висушити його за допомогою сухої.

Вирушаючи на об'єкт, пам'ятайте, що застосовувати різні засоби для відлякування комах (в даному випадку - спреї) потрібно з особливою обережністю і на дистанції не менше 1 метра від металодетектора!

Поради щодо вибору металошукача

Nokta Makro NMS30

Прийнявши остаточне рішення придбати собі металошукач, ознайомтеся з пунктами, на які потрібно увагу при виборі приладу:

1.Частота роботи

В інтернет-магазині можна налаштувати фільтр, який допоможе впорядкувати металошукачі по частоті. Найбільш затребуваними вважаються металошукачі з наступними рівнями частот:

  • від 3 до 5 Гц. Даний рівень підійде для виявлення великих предметів на досить великій глибині. Чим менше частота, тим краще будуть результати пошуків на великих глибинах. Тільки тут важливо розуміти, що при низькій частоті значно знижується чутливість.
  • від 6 до 8 Гц. Частота, яка використовується для пошуку предметів середніх габаритів (на середній глибині). Металошукач з такою характеристикою є універсальним. Він стане відмінним помічником для початківців і напівпрофесіоналів.
  • від 14 до 20 Гц. Високі частоти не дадуть результатів на глибині, такий прилад без особливих зусиль допоможе знайти на поверхні голку, і будь-яку дрібницю, яка, по суті, не матиме високу цінність. 

Модель NMS30 має унікальну функцію, яка дозволяє регулювати рівень чутливості самостійно. Дорожчі моделі дають змогу налаштовувати і саму частоту для роботи на різній глибині.

2. Пінпоінт

Дуже корисна і сучасна функція. Вона дозволяє визначити місце розташування предмета під землею з високою точністю (до декількох сантиметрів). Це дуже важливо, особливо, коли потрібно працювати з дуже крихкими предметами. 

Важливий момент: металошукач аналоговий оснащений точним і швидким відгуком, тому режим «пінпоінт» йому не знадобиться. А ось пристроям з цифровим детектором працювати без нього буде дуже складно!

3.Герметичність

Чим вище рівень захисту від вологи і пилу, тим більше потенціалу пристрою розкривається в робочому процесі. Професіонали часто працюють під водою, в таких випадках важливо, щоб металодетектор був оснащений водонепроникним корпусом (він дозволить утримувати бризки і працювати на великій глибині, видаючи при цьому точні показники).

4.Дискримінатор

Цей елемент необхідний для того, щоб налаштувати прилад на пошук конкретним металів (золото, мідь, срібло і т.д.). Це можливо, адже кожен метал має відповідний рівень провідності. При пошуку кабелів різної товщини і металевих труб функція дискримінатора не потрібна, тому переплачувати за неї немає необхідності.

5.Габарити і вага

Даний показник необхідно враховувати у зв'язку з тим, що з металошукачем доведеться ходити тривалий період часу. Якщо прилад буде громіздким і важким, то навряд чи з ним можна буде провести пошуки протягом 12-14 годин. Для полегшення приладу виробник використовує алюмінієві елементи і пластикові підлокітники.

6.Відгуки

Вивчіть відгуки від користувачів металошукачів. Дуже часто в мережі можна знайти грамотні поради від завзятих «шукачів скарбів». Порівняйте кілька моделей, подивіться відеоролики-огляди і детально вивчіть всі тонкощі роботи з приладом. Тільки так можна визначитися і прийняти вірне рішення!

Металошукач Nokta Makro NMS30 в Україні зарекомендував себе тільки з кращого боку. Він завоював довіру багатьох клієнтів, і його популярність тільки набирає обертів.

Наші переваги

Коли вибір металошукача завершений, необхідно визначитися з тим, де його краще придбати. На даному етапі можна зіткнутися з безліччю проблем, серед яких: розмірність в цінах, неповажне ставлення продавців, обмани і багато іншого. Щоб уникнути всіх непорозумінь, пропонуємо придбати металошукачі за приємними цінами в нашому інтернет-магазині «Фортуна». З нами вигідно співпрацювати з кількох причин:

  • у нас адекватні ціни на всі товари, так як ми працюємо без допомоги посередників, а напряму з виробником;
  • металошукачі мають гарантію і необхідні сертифікати;
  • купуючи металошукач у нас ви отримаєте невеликий сюрприз;
  • у нас постійно діють акційні пропозиції і знижки;
  • для кожного покупця металошукача або котушок у нас оформляється доставка за наш рахунок;
  • у вас є право на гарантійне обслуговування приладу (5 сервісних центрів на території України);
  • доставка здійснюється в чітко встановлені терміни;
  • оплата проводиться за фактом отримання товару (можливий безготівковий розрахунок);
  • технічна підтримка в будь-який час і з усіх питань.
  • багатоканальна техпідтримка, з усіх питань, починаючи від ціни і закінчуючи навчанням.

У нашому магазині «Фортуна» ви знайдете тільки сертифіковані товари високої якості і ступеня надійності! Ми завжди готові проконсультувати вас з будь-яких питань, що стосуються техніки. Будьте впевнені в тому, що рівень обслуговування і якість техніки вас приємно здивує!

Для замовлення заповніть спеціальну форму, розміщену на сайті.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше