Стаття-форум про металошукачі в Дніпропетровській області та Україні.

Попередній Наступна
Стаття-форум про металошукачі в Дніпропетровській області та Україні.

КУПИТИ МЕТАЛЛОИСКАТЕЛИ в ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ, МАГАЗИН металошукачі "ФОРТУНА".

Група \ "Фортуна \" - динамічно розвиває мережу магазинів пошукової техніки у Дніпропетровську та області, ми раді запропонувати Вам найкращий вибір цих приладів. Наша компанія займається продажою металошукачів по всій Україні! Співпраця з пошуковими загонами і об'єднаннями у Дніпропетровській області, дало нам можливість продавати металошукачі в місті Дніпропетровськ, не тільки відправляючи їх службами перевізниками, а відкрити невелике представництво в місті.

У наших фахівців ви зможете отримати консультацію по підбору металошукача і купити металошукач за вигідною ціною з офіційною гарантією до 3-х років, сертифікатами якості, інструкціями російською мовою і своїм СЦ.

Де купити металошукачі в Дніпропетровську?

 Металошукачі (міношукачі, металошукач і металодетектори) використовуються в дуже багатьох сферах: пошук монет, металобрухту, ювелірних виробів, військових артефактів і скарбів, також активно застосовуються в охоронних структурах і в таких закладах як нічні клуби, аеропорти, готелі та ін ..

Тепер стало легше вибирати, де купити ці прилади в Дніпропетровську. Непогано мати в своєму місті магазин металодетекторів, майте увазі, що наші ціни включають перевірку металодетекторів прямо у Вас вдома чи на галявині біля магазину. Звертайтеся до нас і переконайтеся самі!

Котушки для металошукачів Дніпропетровськ?

Пошукові котушки до металошукачів з гарантією до 3-х років!

Хочете купити котушку до металошукача GARRETT, Fisher, MINELAB, Kochey, Tesoro, Diskaveri, AKA, тоді вам до нас!

За виробником і моделям: Нел котушки (NEL котушки) з гарантією до 3-х років, популярні моделі: Нел Торнадо (Nel Tornado), Нел Шторм (NEL Storm) + захист і болт - в ПОДАРУНОК! Котушки МАРС з гарантією до 2-х років, популярні моделі: Марс Голіаф Асі 350 (Mars Goliaf), Марс Тайгер (Mars Tiger). Котушки DETECH, Coiltek та інші. Великий вибір пошукових котушок до металошукачів за ціною ЛИШЕ від 100 дол., Все котушки проходять перепродажних перевірку.

Металошукачі ціна?

Тільки справжні металошукачі! Ви отримуєте офіційну гарантійну до 3-х років з печаткою нашої фірми та сертифікатами якості! Нам 7 років - ми є офіційним представником пошукової техніці на Україні з своїм Сервісним Центром.

За будь-якого приладу можете отримати консультацію по роботі і технологіям пошуку!

Як правильно вибрати металошукач? Наберіть фахівця і він вас поінформує про плюси того чи іншого приладу - а ВИБІР в будь-якому випадку ПРИЙМАТИ ВАМ!

НАРЕШТІ, підібраний прилад! ТІЛЬКИ У НАС, металошукачі за ціною ЛИШЕ від 125 $, БІЛЬШЕ 150 моделей і 250 аксесуарів до них в НАЯВНІСТЬ.

Металошукачі в Україні. Від провідних світових лідерів: Garrett, Minelab, Fisher, Кощей, XP, Pulse Star, White \ 's, Detech, Teknetics, Bounty Hunter, АКА - кожен прилад має сертифікат якості та інструкцію з експлуатації українською або російською мовою.

Як і де купити металошукач в Дніпропетровську? ЛЕГКО! Для цього Вам потрібно підійти за адресою: вул. Курчатова 10, кіоск №5 (Атовтокзал центральний) або подзвонити по одному з номерів телефонів і замовити БЕЗКОШТОВНУ доставку додому або на офіс:

096-890-73-68 (Діджус)

 050-721-59-67 (МТС)

 093-920-71-11 (Лайф)

 096-427-88-71. (Київстар)

БЕЗ ВИХІДНИХ! З 9-00 до 22-00 Можна дзвонити (крім свят).

Наш сайт: www.metalloiskateli.com.ua

+ ПОДАРУНКИ до будь-якої моделі металошукача!

До УВАГИ покупців металошукачів! Просимо попередньо телефонувати і уточнювати наявність того чи іншого приладу, в будь-якому випадку при відсутність потрібної вам моделі і її наявність на нашому центральному складі або іншому магазині - Ми ДОСТАВИМО ПРИЛАД В ДНІПРОПЕТРОВСЬК НА ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРОТЯГОМ 1-2 ДНІВ!

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше