Порівняння металошукачів Garrett Euro Ace, Garrett Ace 350 і Garrett Ace 250?

Попередній Наступна
Порівняння металошукачів Garrett Euro Ace, Garrett Ace 350 і Garrett Ace 250?

Стаття проінформує Вас, про плюси і мінуси того чи іншого приладу - а ВИБІР в будь-якому випадку ПРИЙМАТИ ВАМ!

Форум «металошукачі», актуальні шукачами скарбів питання:

Вартість приладу Garrett Euro, через «ebay» пересилають за 235дол. з доставкою в Україну. Правда чи обман?

Відповідь: Зайшовши на офіційний сайт Garrett (Америка), можна побачити інформацію, що наприклад Євро АСЕ, коштує 350 дол. А тепер скажіть, можливо, чи купити новий прилад, навіть без гарантії та ще плюс переказ грошей і доставка за 200 дол. - Довіряйте тільки виробникові!

Для копа металобрухту, що краще взяти Garrett Euro Асі або Асі 250?

Відповідь: Взагалі то Кощій, але якщо ви фанатіє від Гарретта, тоді Асі 250 і обов'язково з великої котушкою Торнадо, Детеч Алтимейт або Шторм а то толку не буде!

Що краще взяти Garrett Ace 250 з котушкою Нел Торнадо або Garrett Euro Асі?

Відповідь спеціаліста: Цінова політика Асі 250, становить 295 дол. + 125дол. котушка Торнадо, разом = 420 дол. Ціна Euro Асі -399 дол. Різниця в 21 дол., Дорожче АСЕ 250 + Торнадо!

«+» І «-» -си АСЕ 250+ Нел Торнадо:

  1. «+» У Вас в комплекті 2-ві котушки, рідна буде ідеально підходити для сильно засміченої місцевості, а інша (Торнадо), добре прочісувати поля і копати середні предмети (каска, каналізаційний люк, танк) на глибині + 10-15 % більше ніж Euro Асі.
  2. «-» У комплекті відсутні навушники і капельник.
  3. «+» АСЕ 250 RUS - є аськи з русифікованим екраном, дозволяє швидше навчиться, працювати з приладом, також меню адаптоване під монети України і Росії - беруть звичайний прилад і клеять якісну наклейку, що правда це коштує грошей - час дорожче!
  4.  «-» Низька частота приладу, ... на цій частоті вже всі місця прочесали.
  5. "+" Дуже хороша комплектація металошукача, плюс: капельник, фірмові навушники.
  6. «-» Найважче навчитися працювати, складніше панелька - плюс 2,3 дня, для навчання.
  7. «+» Висока частота металошукача 8,2 кГц, дозволяє дуже добре дискримінувати і відчувати дрібні предмети.
  8. «+» Котушка для вище середньої мінералізації грунту (зроблена під Європу), має краще стабільність (менше втрати в грунті), ніж у великих котушок, які використовуються на Асі 250 (перешкоди електромереж, телефонних вишок і т.п.)

  «+» и «-» -си  Euro Асе:

Garrett Ace 350 і Garrett Euro: в чому різниця? Garrett Ace 250 і Garrett Euro (Асі 350): у чому різниця?

Процитую виробника (інформація взята з офіційного сайту):
       "Головна відмінність нового приладу від попередника і американського аналога (GARRETT ACE 350) - це адаптоване програмне забезпечення для точної ідентифікації Російських монет. Тепер немає необхідності запам'ятовувати нюанси відгуку і індикації, переіначівая показники під існуючі умови пошуку, це важливий позитивний фактор при виборі пошукового приладу , оскільки більшість зарубіжних металодетекторів не адаптовані під часто зустрічаються предмети (монети) Європейських країн та Росії. Але розробники GARRETT ACE EURO пішли далі, створивши і застосувавши в цьому металодетекторі нову запатентовану систему Enhanced Iron Resolution, яка здійснює більш точний контроль за чорними металами і дозволяє з більшою точністю виділяти сигнал від цінних знахідок з кольорових металів, ігноруючи предмети із заліза. З цією метою кількість сегментів, що відповідають за індикацію виявлення чорного металу розширено до шести (замість чотирьох у GARRETT ACE 250 і у GARRETT ACE 350), при збереженні загального числа сегментів індикації, рівному дванадцяти ".

Відмінності між Garrett Ace 350 і Garrett Euro

Металошукач Garrett Euro Ace - модель для Росії та України.

Garrett Euro Ace (2011)  Garrett Ace 350(до 2011) 
Глибина в землі (чорнозем) при вище середньої мінералізації грунту:
5 коп. СРСР 1961р. - 27см. 5 коп. СРСР 1961р. - 24см.
Військова каска (повітря / земля) - 65 / 53см. Військова каска (повітря / земля) - 65 / 47см.
Шкала індикації знахідок:
За типом металу Американські монети
Індикація системи наближення до мети:
Сантиметри Дюйми
Звукова система (ідентифікація):
Налаштована під монети Європи, України та Росії Налагоджена, під сплави монет з Канада і США
Налаштована під мінералізацію грунту:
Європи Канада і США
Швидкість роботи металошукача:
Збільшена швидкість роботи процесора  середня швидкість роботи процесора
Чутливість до перешкод (частоти радіостанцій та електромереж території України) і мінералізації ґрунтів:
Менш чутливий Більше чутливий
Рекомендована територія продажів:
Європа, Україна і Росія Канада і США


Але цілком імовірно, що в Україні новий металошукач так і називатиметься Garrett Ace 350 Euro, навіть коли модель перестане бути новинкою. Побачимо! До УВАГИ! Людей, які не можуть відрізнити прилади, 2 відмінності: Euro Ace має систему наближення в «см.» І поставляється з наклейкою голограмою Гарретт Україна - не поплутайте прилади!

 

Важко прийняти рішення, ще сумніваєтеся - зв'яжіться з фахівцем  metalloiskateli.com.ua, вся інформація належить сайту, будь-яке копіювання інформації заборонено.

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше