Новинка металошукач Garrett Euro Аce

Попередній Наступна
Новинка металошукач Garrett Euro Аce

Новинка металошукач Garrett Euro Аce або добре модернінований старий металодетектор Garrett Ace 350.

Металошукач Garrett АСЕ 350 (EuroACE) - перехідна модель середнього класу, лінійки Garrett. Має достатньо вбудованих функцій для виявлення і индефикации (розпізнання типу металу, визначення глибини залягає обьета, знаходження точного центру цілі, відключення не бажаних сплавів метала та ін.) Підходить в основному для пошуку монет, ювелірних виробів та інших дрібних металевих предметів в грунтах, стінах , пляжі (котушка занурювана під воду).

Garrett ace 350 euro відгуки, мабуть одного з найдосвідченіших пошукачів пошукової контори «Фортуна» Рудий Костянтин (досвід 7 років):

Новий Металошукач garrett Ace Euro 350 - це  детектор, який продовжить нести легендарне ім'я ACE. Репутація недорогого але дуже ефективного детектора збережеться і за новим Ace 350 Євро, сподобалася дуже хороша чутливість металодетектор garrett ace 350 на дрібні монети і ювелірку (за рахунок підвищеної частоти до 8,2кГц). Відразу стало помітно краще розподілу мети і рівень дискримінації. А одним із самих основних достоїнств ace 350 euro, це коефіціент втрат глибинні, тепер вона менше на 8-12% на яке чомусь то мало хто звернув увагу а це дозволяє виявляти монети на глибині більше на 3-4 см., Що в свою чергу підтвердили випробування. Металошукач пропонує покупцям стабільну роботу, простоту налаштувань і надійність, яка забезпечить роки надійної роботи за ціною, яка не буде ламати сімейний бюджет!

Професійним шукачам скарбів буде явно корисно мати дану модель в якості запасний.

Як працює металошукач металошукач garrett ace 350.

Аce 350 купити, скрізь в магазинах металошукачів можна побачити такий напис, а ось чому то ніхто не пояснює «що це таке і з чим його їдять»? Так ось Я буду першим і короткий: металошукач Асе, як і всі металодетектори працює за принципом, чим більше за габаритами предмет, тим глибше бере. Реагує на всі типи металів і лише зрідка пропускаючи дуже дрібні цілі, а також може закидаючи в «чорні» ті кольорові метали, які, або лежать на придельной глибині, або знаходяться поблизу с крупніше чорними деталями. Також не можна забувати про вироби з чорного металу, але покритих кольоровими (пробки, консервні банки, фольга) - є спеціальні прийоми їх відсіву, уточнюйте у досвідчених користувачів і фахівців!

Дискримінація металошукача garrett ace 350 euro.

Потрібно відзначити, що пункти дискримінації Євро АСЕ, в будь-якому із способів пошуку, можуть бути змінені одним натисканням кнопки; однак, тільки зміни, зроблені у вибірковому способі, будуть збережені, Ви можете прийняти або відхилити будь-які з 12 визначених міток.

Garrett ACE EURO, є п'ять незалежних режимів пошуку, які включають Коштовності, Вибірковий, Реліквії, Монети, і Нуль (Jewelry, Custom, Relics, Coins, and Zero (All Metal). Сегменти дискримінації; тобто, які сегменти прийняті або відхилені, були встановлені на фабриці, заснованої на обширних польових тестах і побажань шукачів скарбів усього світу, для всіх крім Вибіркового способу, який може бути змінений вами відповідно до ваших потреб, приймаючи / відхилень особливі типи цілей, Ви могли б шукати або хотіти дискримінувати.

Наведемо деякі характеристики Garrett ACE-350 Euro за глибиною пошуку (режим всі метали):

По повітрю: У грунті:
Срібна монета-чешуйка - 19см   Мідна монета 29-35см
Срібна монета 25-28см Срібна монета-чешуйка - 13 см
Мідна монета 21-24см Срібна монета 18-20см

Живлення:

EURO, приведений в дію чотирма батареями AA або акумуляторами, які забезпечать 15 - 18 годин використання. Акумулятори можуть використовуватися без втрати в якості роботи.

Металошукачі Garrett виробляються в США з 1964 року і за свою практично піввікову історію, зарекомендували себе як відмінні металодетектори - але це не на 100% гарантує Вам, що це саме та модель, яка підходить саме ВАМ! Рекомендуємо не поспішати і звернеться до ассам, які схиблені на цій справі. Особисті телефони є в рубриці «контакти», сайт: Інтернет магазин металошукачів "Фортуна", працює БЕЗ ВИХІДНИХ з 8:30 до 22:00, можна дзвонити.

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше