Металошукач Garrett ACE 250

Попередній Наступна
Металошукач Garrett ACE 250

                                  

Легкий, простий і зрозумілий металодетектор початкового рівня від американського виробника Garrett. Призначений для пошуку дрібних предметів, наприклад, ювелірних виробів або монет на глибині до 20см і великого предмета на глибині до 60см. Дану модель виділяють з лінійки її легкість і зручність у використанні. Сам детектор являє собою телескопічну штангу, яка складається з двох частин: металева верхня і пластикова нижня. На пластиковій частині штанги кріпиться котушка, на верхній металевій частини прикріплений блок управління і підлокітник для зручності використання. Котушка 6,5 * 9 дюймів PROformance, яка йде в комплекті поставки, ідеально підходить для пошуку ювелірних виробів, монет та інших дрібних предметів на глибині до 20см, а також великих предметів до 60см. Крім рідної котушки, АСЕ 250 також може працювати з котушками інших виробників. На даний момент є досить багато варіантів котушок, які дозволяють поліпшити базові характеристики і збільшити глибину пошуку дрібних предметів до 30см і великих предметів до 80см. Пристрій дуже легке, всього 1,2кг. Спеціальна рукоять і підлокітник впевнено зафіксують пристрій у руці. Легкість і зручність металошукача - це не мало важливо, так як цілий день «махати ключкою» досить утомливо. Якість зборки не викликає ніяких нарікань. Всі деталі надійно тримаються на своїх місцях. Завдяки тому, що девайс розкладний, його легко можна транспортувати. Взявши метало детектор в руки, вам відкриються доступ до дисплея і органам управління. Тут знаходиться 9 функціональних клавіш, за допомогою яких можна вибирати режими, чутливість і т.д. Всі кнопки прогумовані і легко намацуються. На компактному монохромному дисплеї відображається вся необхідна інформація: діскрім, заряд батареї, приблизна глибина залягання предмета, чутливість і режими. На відміну від більш дорогих металошукачів, даний прилад простий у використанні розібратися з основними функціями можна навіть на інтуїтивному рівні. Блок з органами управління та дисплеєм оснащений знімною кришкою і саме під нею встановлюються батарейки або акумулятори. Працює апарат всього від 4-х батарейок типу АА. Час роботи складає до 18 годин. Енергоспоживання у АСЕ 250 невелике і, виходячи з досвіду, можна сказати, що батарейок середньої вартості цілком вистачає на вихід на цілий день. Можливо, для частих виходів, оптимальним буде покупка акумуляторів з зарядним пристроєм.

Незважаючи на свою легкість і простоту АСЕ 250 показує гідну продуктивність. Пристрій пропонує можливість селективного пошуку з відображенням глибини, на якій знаходяться дрібні предмети. Спеціальний покажчик пінпоінтер дозволить більш точно визначити місцезнаходження шуканого предмета під землею. Металошукач дозволяє шукати: залізо, мідь, золото, бронзу і срібло, а також інші сплави металів. Для цієї моделі також не проблема і пошук під водою. Котушку можна спокійно занурити під воду, але тільки до блоку управління. Сам блок боїться води і його краще берегти від попадання вологи. Апарат покаже точні дані без викривлення як на суші, так верб воді. Частота роботи девайса становить 6,5кГц. Є також можливість підключення навушників. Навушники обов'язково повинні бути з регулятором гучності, так як сам металошукач без регулятора. Прилади маркуються голографічного міткою, і на них поширюється дворічна офіційна українська гарантія.

Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, металодетектор початкового рівня АСЕ 250 стане відмінним подарунком для нумізматів і людей, які займаються пошуком прикрас. Пристрій гарантує стабільну роботу в різних умовах, а легкість корпусу, універсальність і інтуїтивно зрозуміле управління дозволить цій моделі стати вашим ідеальним помічником і подарує масу приємних відчуттів.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше