Акція - виграй Garrett Ace 250!

Попередній Наступна
Акція - виграй Garrett Ace 250!

Увага! Увага! Увага!

Скоро сезон, а у тебе немає металошукача? Ми можемо в цьому допомогти!

Спільнота інтернет магазину «Фортуна», МетаЛЛоискатели,КаТУШки проводить сезонну акцію. І на цей раз ми приготували супер подарунок - металошукач Garrett Ace 250.

Ось умови акції:

1) Підписатися або знаходиться в групі МетаЛЛоискатели,КаТУШки;
2) Поставити основним зображенням в своєму профілі Вконтакте нашу акційну аватарку і не змінювати фото до закінчення акції (фото для аватарки прикріплено до посту акції);
3) Зробити репост умов акції (цього повідомлення).
Переможець буде визначений 1-го грудня 2015 за допомогою сайту www.random.org, в результаті випадкового розіграшу.
Результати будуть викладені у вигляді відеоролика.

Доповнення:

1) Розігрується 1 металошукач Garrett Ace 250;
2) Брати участь можуть тільки жителі України;
3) Переможець отримує безкоштовну доставку по УКРАЇНІ! ;
4) Ви стаєте учасником акції якщо Ви перебуваєте в групі, Ви поставили нашу акційну аватарку в якості основного фото свого профілю на період акції і зробили репост поста акції зі сторінки спільноти;
5) Фейкові (не справжні) сторінки, а також спільноти не братимуть участь у конкурсі.

Попередження:

Після репоста акції у Вас є 24 години щоб змінити фото на сторінці. Той, хто змінить аватарку до закінчення акції або різниця часу між репостом акції та зміною фото буде більше 24 годин, буде автоматично виключений з учасників конкурсу. Перевірка виконання умов буде проводитись при розіграші.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше