Чим цікаві новинки металошукачів 2012 - 2013 роки?

Наступна
Чим цікаві новинки металошукачів 2012 - 2013 роки?

Як правило, великий попит на металошукачі мотивує виробників на новинки. Спостерігається така тенденція: чим популярніша і затребуваніша модель, тим більше вірогідності в появі нової вдосконаленої тієї ж фірми. При розробці новинок виробники орієнтуються на кращі характеристики минулих моделей, які підсумовують і реалізують у принципово новому варіанті, з тими ж технічними показниками, тільки в більш крутому вигляді. Слово «новинка» завжди привертає увагу споживачів, дія її порівняно з дією червоного кольору на бика. Так, ринок пошукової техніки щороку пропонує нові моделі. Цього року новинки металошукачів 2012 особливо цікаві й різноманітні. І професіоналу, і новачкові надаються великі можливості для вибору.

На сьогоднішній день найпопулярнішими моделями вважаються американські металошукачі Garrett, російські моделі КОЩЕЙ і АКА, французькі ХР і Мінелаб \ "Зозо -:) \" і звичайно нова пошукова котушка Нел \ "Шторм \".

Ціновий діапазон різний, починаючи від бюджетного варіанту (від 1650грн.) І закінчуючи дорогими моделями від 5-6 тис.грн .. Ціна залежить від багатьох факторів: це країна-виробник, технічні та експлуатаційні можливості, додаткові функції, наявність аксесуарів, дизайн та тд.

Інтерес до новинок викликаний також потреба в тих чи інших доповненнях в пристрої металошукача. Наприклад, французька компанія XP Metaldetectors випустила революційно нову модель металошукача - XP Deus, яка поєднує в собі кращі характеристики інших моделей і знаменує прорив у світі технологій. Ця модель працює з бездротовою пошукової котушкою і навушниками, пульт дистанційного керування дозволяє вибрати потрібну програму або режим пошуку. Примітно ще й те, що металошукач може працювати на кількох частотах, з будь-яким ґрунтом, а управлятися цим можна навіть без допомоги дистанційного пульта керування.

Також, в цьому сезоні не обійшлося без амереканской фірми Garrett, модель Garrett AT PRO, Важливою особливістю нової моделі є її водонепроникність, тобто шукати цим приладом можна як на суші, так і у воді. Він ідеально підійде як універсального детектора для пошуку монет на суші і коштовностей на пляжі у воді, дозволяючи занурюватися з детектором у воду повністю на невеликі глибини (до 3-х метрів).
Саме його універсальність і хороша потужність, роблять його дуже цікавим металошукачем при виборі багатьох пошукачів.

За характеристиками даний металошукач - це впевнений професійний прилад за доступною у своєму класі ціною.

Інша новинка, яка вже встигла заслужити довіру багатьох шукачів скарбів. Нова модель фірми Garrett, яка доповнює легендарну лінійку металошукачів Garrett Ace.
      Модель Garrett Ace 350 Euro - є відмінним металошукачем середнього рівня, але при цьому з високою чутливістю. У порівнянні з іншими приладами початкового рівня (наприклад Ace 250), Garrett ACE 350 Euro став ще потужнішим і при цьому повністю стабільний від \ "фантомних \" сигналів. Цю модель ми можемо рекомендувати всім початківцям пошуковикам і більш досвідченим шукачам скарбів, які хочуть отримати оптимальний варіант за ціною, якістю і глибині. Ace 350 може використовуватися як детектор для багатьох видів пошуку: по старине (монети, артефакти), для пошуку скарбів, для пошуку золотих прикрас на пляжах.

Новини 10.08. 2012р.
Самою останньою новиною в 2012 році, стала розробка фірми АКА, а саме Сигнум 7272МФТ, металошукач який визнаний самим глибинним монетніком у світі до 65см. бере монету .. ОГГГОоо .. але це ще не все, цей прилад ще й уневерсальний.

Новини 10.10. 2012р.

Не секрет, що металошукач Кощей 20М, одна з найпопулярніших моделей на ринку України. За цим багато компаній, які займаються виготовленням котушок на металошукачі, проявили активність у виготовлення котушок на Кощія. Перша новинка, це котушка \ "Шторм 13 * 14 \" - сама глибинна котушка на К20М. Іншою новинкою стала котушка фірми МАРС, \ "Тайгер \" - сама універсальна котушка з високою частотою 9.13КгЦ. Третьою новинкою знову порадував нас \ "Марс \", зробивши на кощій котушку \ "Стандарт \", яка дуже вже нагадує нам котушки інших професійних приладів: Ака Сорекс ПРО, ХР-Деус, тесоро Теджон - у всіх них, дуже вже схожі пошукові датчики

Новини 01.01. 2013р.

Нові котушки на Кощей 20М, це вже нікому не секрет, що багато виробників котушок пропонують свої котушки на популярні прилади. У тендері брали участь 2-ві компанії: Детеч (Болгарія) і Марс МД (Україна). Після проведення випробувань ПЕРЕМОГЛА компанія МАРС МД.

Новини 03.02.2013 р

Представляємо новинку 2013 році - Minelab CTX 3030. Новий максимальний металодетектор, який здатний перевернути всі уявлення про професійний металодетектор. Підводний пошук, GPS навігація, новий підхід до дискримінації цілей, нова котушка, новий кольоровий дисплей, зв'язок з ПК, багатомовний, бездротові навушники - все це є в CTX 3030.
 

Новини 03.02.2013 р

Відбулося те чого довго не вистачало для металошукача Гаррет Ат Про, три нові типи котушок для металошукача Garrett AT Pro international, тепер глибина на монету зросла до 50см. а стабільність роботи приладу, пзволяє працювати на повній чутливості.
 

Новини 05.06.2013 р
3 нових приладу TEKNETICS - легка вага (1-1.2 кг), зручний інтерфейс.Високая швидкість реакції, хороша разделяемость цілей:
Eurotek 8 "- 210 USD (роздріб)
Eurotek PRO 8 "- 270 USD (цілевказування, настройка гучності)
Eurotek PRO 11 "DD - 370 USD (цілевказування, настройка гучності, котушка DD)
Всі моделі з пам'яттю!
 

Новини 05.06.2013 р
Металошукач на прізвисько "Універсальний солдат", не треба купувати кілька приладів на різні завдання, ТЕПЕР практично все під силу новому солдату К25К.
 

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше