Чим цікаві новинки металошукачів 2012 - 2013 роки?

Наступна
Чим цікаві новинки металошукачів 2012 - 2013 роки?

Як правило, великий попит на металошукачі мотивує виробників на новинки. Спостерігається така тенденція: чим популярніша і затребуваніша модель, тим більше вірогідності в появі нової вдосконаленої тієї ж фірми. При розробці новинок виробники орієнтуються на кращі характеристики минулих моделей, які підсумовують і реалізують у принципово новому варіанті, з тими ж технічними показниками, тільки в більш крутому вигляді. Слово «новинка» завжди привертає увагу споживачів, дія її порівняно з дією червоного кольору на бика. Так, ринок пошукової техніки щороку пропонує нові моделі. Цього року новинки металошукачів 2012 особливо цікаві й різноманітні. І професіоналу, і новачкові надаються великі можливості для вибору.

На сьогоднішній день найпопулярнішими моделями вважаються американські металошукачі Garrett, російські моделі КОЩЕЙ і АКА, французькі ХР і Мінелаб \ "Зозо -:) \" і звичайно нова пошукова котушка Нел \ "Шторм \".

Ціновий діапазон різний, починаючи від бюджетного варіанту (від 1650грн.) І закінчуючи дорогими моделями від 5-6 тис.грн .. Ціна залежить від багатьох факторів: це країна-виробник, технічні та експлуатаційні можливості, додаткові функції, наявність аксесуарів, дизайн та тд.

Інтерес до новинок викликаний також потреба в тих чи інших доповненнях в пристрої металошукача. Наприклад, французька компанія XP Metaldetectors випустила революційно нову модель металошукача - XP Deus, яка поєднує в собі кращі характеристики інших моделей і знаменує прорив у світі технологій. Ця модель працює з бездротовою пошукової котушкою і навушниками, пульт дистанційного керування дозволяє вибрати потрібну програму або режим пошуку. Примітно ще й те, що металошукач може працювати на кількох частотах, з будь-яким ґрунтом, а управлятися цим можна навіть без допомоги дистанційного пульта керування.

Також, в цьому сезоні не обійшлося без амереканской фірми Garrett, модель Garrett AT PRO, Важливою особливістю нової моделі є її водонепроникність, тобто шукати цим приладом можна як на суші, так і у воді. Він ідеально підійде як універсального детектора для пошуку монет на суші і коштовностей на пляжі у воді, дозволяючи занурюватися з детектором у воду повністю на невеликі глибини (до 3-х метрів).
Саме його універсальність і хороша потужність, роблять його дуже цікавим металошукачем при виборі багатьох пошукачів.

За характеристиками даний металошукач - це впевнений професійний прилад за доступною у своєму класі ціною.

Інша новинка, яка вже встигла заслужити довіру багатьох шукачів скарбів. Нова модель фірми Garrett, яка доповнює легендарну лінійку металошукачів Garrett Ace.
      Модель Garrett Ace 350 Euro - є відмінним металошукачем середнього рівня, але при цьому з високою чутливістю. У порівнянні з іншими приладами початкового рівня (наприклад Ace 250), Garrett ACE 350 Euro став ще потужнішим і при цьому повністю стабільний від \ "фантомних \" сигналів. Цю модель ми можемо рекомендувати всім початківцям пошуковикам і більш досвідченим шукачам скарбів, які хочуть отримати оптимальний варіант за ціною, якістю і глибині. Ace 350 може використовуватися як детектор для багатьох видів пошуку: по старине (монети, артефакти), для пошуку скарбів, для пошуку золотих прикрас на пляжах.

Новини 10.08. 2012р.
Самою останньою новиною в 2012 році, стала розробка фірми АКА, а саме Сигнум 7272МФТ, металошукач який визнаний самим глибинним монетніком у світі до 65см. бере монету .. ОГГГОоо .. але це ще не все, цей прилад ще й уневерсальний.

Новини 10.10. 2012р.

Не секрет, що металошукач Кощей 20М, одна з найпопулярніших моделей на ринку України. За цим багато компаній, які займаються виготовленням котушок на металошукачі, проявили активність у виготовлення котушок на Кощія. Перша новинка, це котушка \ "Шторм 13 * 14 \" - сама глибинна котушка на К20М. Іншою новинкою стала котушка фірми МАРС, \ "Тайгер \" - сама універсальна котушка з високою частотою 9.13КгЦ. Третьою новинкою знову порадував нас \ "Марс \", зробивши на кощій котушку \ "Стандарт \", яка дуже вже нагадує нам котушки інших професійних приладів: Ака Сорекс ПРО, ХР-Деус, тесоро Теджон - у всіх них, дуже вже схожі пошукові датчики

Новини 01.01. 2013р.

Нові котушки на Кощей 20М, це вже нікому не секрет, що багато виробників котушок пропонують свої котушки на популярні прилади. У тендері брали участь 2-ві компанії: Детеч (Болгарія) і Марс МД (Україна). Після проведення випробувань ПЕРЕМОГЛА компанія МАРС МД.

Новини 03.02.2013 р

Представляємо новинку 2013 році - Minelab CTX 3030. Новий максимальний металодетектор, який здатний перевернути всі уявлення про професійний металодетектор. Підводний пошук, GPS навігація, новий підхід до дискримінації цілей, нова котушка, новий кольоровий дисплей, зв'язок з ПК, багатомовний, бездротові навушники - все це є в CTX 3030.
 

Новини 03.02.2013 р

Відбулося те чого довго не вистачало для металошукача Гаррет Ат Про, три нові типи котушок для металошукача Garrett AT Pro international, тепер глибина на монету зросла до 50см. а стабільність роботи приладу, пзволяє працювати на повній чутливості.
 

Новини 05.06.2013 р
3 нових приладу TEKNETICS - легка вага (1-1.2 кг), зручний інтерфейс.Високая швидкість реакції, хороша разделяемость цілей:
Eurotek 8 "- 210 USD (роздріб)
Eurotek PRO 8 "- 270 USD (цілевказування, настройка гучності)
Eurotek PRO 11 "DD - 370 USD (цілевказування, настройка гучності, котушка DD)
Всі моделі з пам'яттю!
 

Новини 05.06.2013 р
Металошукач на прізвисько "Універсальний солдат", не треба купувати кілька приладів на різні завдання, ТЕПЕР практично все під силу новому солдату К25К.
 

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше