Сервісний центр Nokta

Попередній Наступна
Сервісний центр Nokta

Несправність металошукачів – не найпоширеніша проблема, але якщо ви зіткнулися з нею, звертайтеся в сервісний центр Nokta. Тут працюють професіонали, які готові усунути будь-яку поломку. До неї можуть призвести постійні експлуатаційні навантаження, зіткнення з іншими об'єктами, поломка внутрішніх комплектуючих. Через це пристрій перестає працювати.

Але тепер металошукачі легко відновити. Краще не зволікати з вирішенням проблеми і як тільки було виявлено несправність – принести пристрої фахівцям. Найчастіше трапляються типові поломки, які легко вирішуються. Наприклад, у багатьох ламається котушка. Через це пристрій не може функціонувати повноцінно.

Як зберегти цілісність приладу?

Щоб металошукач функціонував довго, а його цілісності та стабільності роботи нічого не загрожувало, потрібно дотримуватись простих правил і рекомендацій. Наприклад:

Сервісний центр Nokta-1

  1. Не слід зберігати пристрій разом із батареями. Якщо вони вставлені, а металошукач довго не використовується, то є ризик виникнення замикань у приладі.
  2. Слід просушувати прилад. Ця порада особливо актуальна для тих, хто продовжує працювати і при дощі. Краплі можуть призвести до замикань та інших несправностей. Тому обов'язково просушуйте прилад і це стане запорукою його тривалого та безперебійного функціонування.
  3. Проводьте обробку шнура та котушки за допомогою силіконової суспензії. Підійде засіб, що використовується для машин. Воно має багато власників авто. Достатньо лише ретельно обробити всі деталі, щоб котушки до металошукачів функціонували безперебійно. Якщо ж ви цього не зробили, зверніться до сервісного центру Nokta, і проблема буде скоро усунена.
  4. Попередньо обмотайте кабель котушки прямо довкола штанги. Це особливо важливо, якщо робота проводиться за умов низьких температур. Обробку потрібно проводити ще вдома, у теплі. Щоб зберегти цілісність кабелю котушки на морозі, намагайтеся допускати якнайменше його перегинів.

Якщо ж поломки уникнути не вдалося, звертайтеся в сервісний центр Nokta. Тут працюють фахівці, які готові поновити будь-який прилад. У єдиному офіційному сервісі використовуються оригінальні комплектуючі. Це дозволить усунути наявну проблему, а також запобігти появі несправностей надалі. Тому можна буде регулярно працювати з приладом і не перейматися можливими несправностями.

Які послуги надає сервіс Nokta

Сервісний центр Nokta здійснює гарантійне та подальше обслуговування оригінальних металошукачів. Для відновлення пристроїв використовуються сертифіковані деталі. Використання оригінальних запчастин швидко дозволить відновити функціональну потужність.

Серед найбільш популярних послуг, які надає Nokta, можна виділити:

  1. Заміна дисплея. Нерідко, особливо у моделях, які давно перебувають в експлуатації, виникають проблеми з нечітким зображенням. Через це не завжди вдається нормально проводити роботу. Найкраще рішення - звернутися в офіційний сервіс, де буде проведена заміна.
  2. Балансування котушок. Завдяки цій послузі вони функціонуватимуть стабільно. Це дозволить відновити продуктивність пристрою.
  3. Заміна кабелю котушок. Ще одна популярна послуга. Згодом він може отримати пошкодження, тріснути. Повноцінна заміна дозволить знову на повну потужність використовувати металошукач.
  4. Заміна роз'ємів. Причому вона може знадобитися як для котушок, так і для навушників.
  5. Усунення механічних ушкоджень.
  6. Заміна деталей корпусу. Після проведення такої процедури металошукач виглядатиме ніби новий.
  7. Налаштування нових кнопок, клавіатури. Завдяки цьому керування приладом стане набагато зручнішим.

Крім того, металошукачі корисно приносити на профілактику. Працівники Nokta сервіс визначать, наскільки ефективно функціонує прилад, чи потрібен ремонт у даний момент. Періодична профілактика дозволить продовжити термін експлуатації пристрою.

Також фахівці готові виготовити нові пластикові деталі, спроектувати всі запчастини та додаткові деталі, які потрібні для металошукача. Тому звернення до сервісного центру Nokta себе швидко виправдає. Найголовніше - вдасться знову насолодитися стабільним функціонуванням приладу.

Інші особливості виконуваних робіт

Поломки, що виникають у металошукачах, зазвичай дуже однотипні. Найчастіше вони пов'язані з несправністю котушок, кабелю чи інших деталей. Також працівники нашої компанії готові відновити пінпоінтери . На жаль, згодом вони також можуть вийти з ладу.

Фахівці готові виконати модульну заміну комплектуючих. Після завершення ремонту буде проведено тестування. На підставі цього можна буде переконатися, що піноінтер або інша деталь знову функціонує стабільно.

Також діє послуга післягарантійного обслуговування. Тому звертайтеся до Nokta сервісного центру і вже за кілька днів вдасться забути про проблему.

Купити ж нові металошукачі та комплектуючі до них пропонує інтернет-магазин Fortuna . Тут представлено величезний каталог товарів. На них надається гарантія. Сертифіковані комплектуючі від кращих виробників з України та інших країн. Завдяки їм робота з пошуку металів буде легкою та ефективною. Новинки дуже чутливі, тому здатні швидко відреагувати на знахідну.

Переваги звернення до сервісного центру

Сервісний центр Nokta працює не перший рік. Сюди клієнти можуть звернутися за виготовленням та проектуванням окремих деталей, які потрібні для пошукової техніки. Несправності котушок, піноінтерів та інших деталей – це звичайне явище, особливості в умовах тривалої експлуатації. Але тепер будь-яку проблему легко вирішити за рахунок звернення до сервісного центру Nokta. Перевагами цього стануть:

Сервісний центр Nokta-2

  1. Доступні ціни, що діють на всі види послуг. За відновлення металошукачів, котушок та комплектуючих не доведеться платити багато. Набагато вигідніше звернутися до сервісного центру, ніж купувати нові пристрої.
  2. Професійний підхід. Співробітники сервісного центру готові виправити будь-яку поломку протягом 1-3 днів із моменту звернення.
  3. Післягарантійне обслуговування. Також після відновлення роботи приладу буде проведено тести, які дозволять визначити його функціональні характеристики.
  4. Великий досвід. Співробітники давно надають послуги з відновлення працездатності пошукової техніки. Тому усунення будь-якої несправності стає гранично простим завданням.

Таким чином, звертайтесь до сервісного центру Nokta і ви зможете знову насолоджуватися функціонуванням металошукачів.

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше