Металошукачі в Києві: все, що потрібно мисливцеві за скарбами в магазині «Фортуна»

Попередній Наступна
Металошукачі в Києві: все, що потрібно мисливцеві за скарбами в магазині «Фортуна»

Металошукачі в КиєвіЛюбительський пошук з металодетектором - популярне хобі в Україні. Воно приносить шукачам відчуття драйву, азарту і часто матеріальну вигоду. Однак, для того щоб пошук був успішним, слід обзавестися відповідним обладнанням.

Всім бажаючим спробувати себе в копі варто вивчити асортимент магазинів, які пропонують металошукачі в Києві, і вибрати необхідне спорядження. Наприклад, важливо підібрати пінпоінтер, якісні навушники, при необхідності додаткову котушку і містку сумку.

Металошукачі в Києві: асортимент моделей

Вибрати відповідний металодетектор іноді буває непросто навіть досвідченому шукачеві. А тих, хто тільки починає свій шлях мисливця за артефактами, різноманітність обладнання і зовсім може спантеличити. Для початку слід розібратися, які категорії металошукачів представлені на ринку.

В першу чергу металодетектори класифікують за умовами, в яких проводиться пошук. виділяють:

  1. Грунтові металошукачі. Це обладнання призначене для пошуку цілей в грунті.
  2. Підводні. Мають водонепроникним корпусом і придатні для роботи в морі, річці і інших водоймах.
  3. Пінпоінтери. Невеликі «указки», які виявляють точне розташування об'єкта на незначній глибині.

Крім перерахованих, існують ще металошукачі-рамки і ручні прилади. Останні два види використовуються виключно правоохоронними органами або на різних заходах для огляду громадян. Для шукача скарбів такі металошукачі в Києві інтересу не представляють.

Найбільш популярним різновидом металодетекторів є грунтові, які, в свою чергу, розділені на кілька груп:

  1. Бюджетні аматорські моделі. Такі, наприклад, можна купити на китайських торгових майданчиках. Глибина сканування ґрунту у них невелика, прилади вкрай гостро реагують на перешкоди і не дуже добре відрізняють різновиди металу. Бюджетні моделі підійдуть початківцям шукачам скарбів тільки в тому випадку, якщо вони планують обмежитися збором залізного брухту.
  2. Напівпрофесійні. Це найпопулярніший сегмент пристроїв. При лояльній ціні такі металошукачі в Києві досить точно дискримінують кольорові і чорні метали. Вони також мають кілька тональностей сигналу, можливість задати користувальницький режим пошуку і глибину виявлення об'єктів до 1,5 м. Початківцю копачу варто віддати перевагу одній з напівпрофесійних моделей.
  3. Професійні металошукачі в Києві. Найдорожчі моделі, які підходять тільки тим, для кого пошук - основне джерело доходу або професія. Глибина пошуку у таких металодетекторів становить 2-3 м. Професійні моделі працюють в широкому діапазоні частот і виявляють на великій глибині навіть дрібні цілі, наприклад, луску часів царювання Івана IV.

Багато моделей двох останніх груп мають і захистом від вологи. Для повноцінного підводного пошуку вони не підходять, але їх можна без побоювання використовувати під час дощу, на вологому грунті і прибережній смузі. Повноцінний же підводний металошукач - вибір професіоналів. Такі металодетектори не відрізняються за принципом роботи від грунтових аналогів, прості у використанні, але коштують набагато дорожче.

Металошукачі в Києві: важливі для копача параметри

Пінпоінтери - Металошукачі в КиєвіЩоб коп був комфортним і продуктивним, металодетектор повинен володіти певними характеристиками.

Робота на різних частотах

В цілому металошукачі працюють в трьох частотних діапазонах:

  • низькому;
  • середньому;
  • високому.

На низьких частотах простіше виявити такі метали, як мідь, бронза або срібло. Високі використовуються для пошуку нікелевих і алюмінієвих сплавів. Більшість напівпрофесійних ґрунтових металодетекторів працюють в діапазоні від 3,5 до 18,5 кГц.

Якість дискримінації

Вибираючи металошукачі в Києві, важливо пам'ятати, що здатність розрізняти цілі для металодетектора - чи не найважливіший параметр. Металодетектор може бути оснащений графічною шкалою дискримінації або цифровий (VDI).

Чим більше у дискримінатора масок, тим краще. Задавши пошук по певній масці, копач може зосередитися на пошуку певного типу металів або предметів, наприклад, монет або прикрас. Більшість напівпрофесійних приладів оснащені декількома вбудованими масками і режимом «Всі метали».

Додаткові параметри

Не обов'язково, але вкрай бажано для користувача, щоб металошукачі в Києві мали автоматичну відбудову від грунту. Судячи з відгуків досвідчених копачів, ця опція особливо зручна під час роботи на вологому грунті або на ділянці з великим вмістом мінералів і солей. Таке балансування істотно зменшує число помилкових спрацьовувань.

Котушки для металошукачів в КиєвіТакож виявляться корисними інші функції:

  1. Регулювання чутливості. У бюджетних моделей чутливість за замовчуванням виставлена на максимальний рівень. Це призводить до збільшення перешкод і помилкових реакцій. Тому краще віддати перевагу металошукачам в Києві, які дозволяють регулювати цей параметр відповідно до складу і засміченості грунту.
  2. Визначення мети. Прилади з електронним дисплеєм можуть досить точно визначити тип об'єкта і склад металу.

Обслуговування металошукачів в Києві

Недостатньо просто купити металошукач в Києві, адже передбачливий копач повинен подбати про те, де буде обслуговувати техніку в разі непередбачених поломок. Інакше телефон може призвести до псування дорогого устаткування. Саме тому варто купувати моделі тільки в спеціалізованих центрах, які співпрацюють безпосередньо з виробником і надають гарантію.

Саме так працює інтернет-магазин «Фортуна». В асортименті покупці можуть вибрати котушку до металошукача, а також безпосередньо сам прилад. Магазин також надає гарантію на всі вироби та здійснює ремонт металошукачів в Києві.

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше