Магазин металошукачів «Фортуна» м Хмельницький

Попередній Наступна
Магазин металошукачів «Фортуна» м Хмельницький

Спеціалізований магазин, пошукової техніки «Фортуна», відкритий в 2010 році в м Хмельницький. На даний момент знаходиться по вулиці Зарічанська, 11 ( "Набережний квартал"). Для приїжджих зручно, що магазин метал детекторів знаходиться недалеко від автовокзалу, а також прекрасним орієнтиром виступає Епіцентр, від якого 5 хвилин ходьби.

У наявність магазину металошукачів, є практично все металошукачі, починаючи від найбільш купованих на ринку України металошукачів Кощей, а також популярного металошукача Garrett Ace 250, Гарретт 350, Euro і закінчуючи професійними металошукачами Minelab X-terra 705 і аналогового маталошукача Golden Mask, дорогих Fisher F75 , Minelab E-trac, революційного металодетектора XP Deus і інші. Самі адекватні ціни, хороші подарунки.

Металошукачі Хмельницький. За останні роки на Поділлі, дуже багато людей стало займатися новим хобі, пошук з металошукачем і кожен мріє поліпшити свій металошукач. І в допомогу цьому нові посилені пошукові котушки для металошукачів Garrett, Minelab, Фішер, Кощій, ХР і інші.

Котушки для металошукачів Nel, Mars, Detech, Coiltec в м Хмельницький, також можна купити в магазині металошукачів. Найпопулярніші котушки Nel Tornado, Mars Tiger, Nel Storm, Mars Goliaf, NEL Atack і все це в наявність в місті Хмельницький.

Додаткова продукція для шукачів скарбів, яку можна купити в магазині металошукачів в місті Хмельницький. А це: пошукові магніти, література по законам і шукання скарбів, старовинні карти та каталоги по монетам, рюкзаки, лопати Fiskars та інші аксесуари, і запасні частини до металошукачів.

Зручний графік роботи магазину. У будні дні з 9:30 до 19:00, субота з 10:00 до 14:00. Неділя - за викликом, попередньо здзвонюєтеся. З 9:00 до 20:00, можна дзвонити.

Також Ви можете, купити металошукач в мережі магазинів «Fortuna» і в інших містах, дивіться список міст на сторінці:

 Контакти

Інші статті

2024-07-23

Відкрий історію під ногами: Де купити металошукач у Тернополі

Хобі, яке дозволяє відкривати приховані скарби під ногами, завжди залишається захоплюючим та загадковим. Якщо ви з Тернополя або плануєте відвідати це мальовниче місто і бажаєте зануритися у світ пошуку реліквій, старовинних монет чи інших цінних предметів, вам знадобиться якісний металошукач.

Детальніше
2024-05-29

Таємниці Пошуку з Металошукачем: Найкращі Налаштування, Технології та Місця для Пошуку Скарбів

Пошук скарбів з металошукачем є складним і захоплюючим заняттям, що вимагає ґрунтовних знань і технічних навичок. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, які допоможуть вам оптимізувати свій пошук: від вибору налаштувань до визначення найкращих місць для роботи.   В нашому відео "Таємниці пошуку з металошукачем" ми детально аналізуємо най

Детальніше
2024-05-22

Купити металошукач у Луцьку

У магазині металошукачів в Луцьку ви зможете знайти широкий вибір устаткування для пошуків. Важливо купити модель, яка відповідає вашим потребам і має високу якість. Вам пропонується широкий вибір металошукачів, що дозволить вам знайти оптимальний варіант.

Детальніше
2024-05-10

Металошукачі в Ужгороді: Який вибрати і де купити

Якщо ви шукаєте металошукач в Ужгороді, важливо звернути увагу на місця, де можна купити металошукач, що відповідає вашим потребам і вимогам. Металошукач Ужгород можна придбати в спеціалізованих магазинах або в інтернет-магазинах з доставкою по місту.

Детальніше