Подарунковий сертифікат 10000 грн

Артикул: 0001072

В наявності
Ціна: 10 000 грн Знайшли дешевше?

Подарунковий сертифікат на суму 10000 грн. Ідеальний варіант для подарунку справжньому шукачу скарбів. 

Термін дії: один рік з моменту оформлення.

Умови використання сертифікату:

  1. «Подарунковий сертифікат» не є цінним папером або платіжним документом.
  2. «Подарунковий сертифікат» надає пред'явнику право купувати товари з асортименту інтернет-магазину metalloiskateli.com.ua зі знижкою, яка відповідає номіналу «подарункового сертифіката», за цінами, які вказані в інтернет-магазині на момент придбання товару.
  3. Право використання «подарункового сертифіката» належить особі, яка його висуває. «Подарунковий сертифікат» має вигляд картки А6, на яку нанесений її індивідуальний код, який не повторюється.
  4. Термін дії «подарункового сертифіката» вказано на карті.
  5. Номінал «подарункового сертифіката» вказано в гривнях. Номінали сертифікатів: 200, 500, 1000 і 10000 гривень.
  6. «Подарунковим сертифікатом» можна скористатися один раз протягом терміну його дії, шляхом повної оплати суми його номіналу, пред'явивши його при здійсненні оплати. Після пред'явлення «подарункового сертифіката» він вилучається та анулюється його індивідуальний код.
  7. «Подарунковий сертифікат» не є іменним.
  8. Оформляючи онлайн замовлення з використанням «подарункового сертифіката», покупець повинен повідомити про це менеджеру  та попередньо фізично надіслати «подарунковий сертифікат» за вказаною адресою (повідомляє менеджер при замовленні).
  9. Послуги доставки кур’єрської служби оплачує власник «подарункового сертифіката».
  10. Вартість покупки може перевищувати номінал «подарункового сертифіката». В такому випадку покупець повинен доплатити різницю між номіналом «подарункового сертифіката» і вартістю товару готівкою.
  11. Якщо вартість покупки менше, ніж номінал «подарункового сертифіката», різницю покупцю не повертають.
  12. У разі розірвання договору купівлі-продажу та повернення товару, купленого з застосуванням «подарункового сертифіката», повернення грошових коштів за товар здійснюється шляхом видачі нового «подарункового сертифіката» такого ж номіналу, як і сертифікат, за допомогою якого був куплений товар, що повертається. Якщо вартість товару, що повертається на момент його покупки перевищила номінал сертифіката і покупець оплатив різницю готівкою, при розірванні договору купівлі-продажу дана сума різниці повертається.
  13. «Подарунковий сертифікат» не підлягає обміну в грошовий еквівалент і поверненню.
  14. У разі втрати, «Подарунковий сертифікат» не підлягає відновленню.
  15. Оплачувати товар за допомогою сертифіката можуть виключно фізичні особи. Юридичні особи не можуть частково або повністю оплачувати покупку товару сертифікатами.
  16. При покупці однієї одиниці товару обмежень по використанню кількох сертифікатів не існує.
  17. Адміністрація інтернет-магазину metalloiskateli.com.ua має право не прийняти «Подарунковий сертифікат» в разі наявності на ньому пошкоджень або виникнення сумнівів щодо його дійсності.
  18. Адміністрація інтернет-магазину metalloiskateli.com.ua  залишає за собою право змінювати правила використання «подарункового сертифіката».

Купити подарунковий сертифікат для пошуківця можна в нашому інтернет магазині Fortuna.

Залиште відгук для цього продукту:

Залишити відгук