Посилені котушки для Teknetics Eurotek

Попередній Наступна
Посилені котушки для Teknetics Eurotek

Конкуренція є у всьому, навіть у такій тонкій справі як шукання скарбів. Розробники устаткування та комплектуючих до них викладаються на всі 110%, щоб задовільнити покупців і його потреби. Звичайно-ж, на першому місці йде безпосередньо металошукач, але не варто забувати і про котушки. Адже саме від них залежить якість і глибина пошуку. Враховуючи цей факт, виробники розробляють все нові, більш потужні котушки як для дорогих, так і для бюджетних металошукачів.

Не секрет, що найпопулярнішими компаніями, які виробляють котушки, є Nel і Mars. І на цей раз, як «підопічного», вони вибрали металошукач Teknetics Eurotek.

Враховуючи популярність даної моделі, а точніше серії даних металошукачів, виробники випустили ряд посилених котушок. Як завжди, користувачеві доступний модельний ряд, починаючи від невеликих Nel Hunter і Mars Tiger і закінчуючи «гігантами» Nel Big і Mars Goliath. Всі ці котушки, залежно від розміру і характеристик, збільшують глибину пошуку металошукача. При тестуванні даних котушок ми отримали збільшення глибини на дрібні і середні предмети до 50%, а на великі - всі 70%! Враховуючи дані показники, металошукачі Teknetics Eurotek набувають новий рівень пошуку, який буде цілком конкурентоспроможним з більш дорогими металодетекторами. Так навіщо платити більше, купуючи дорогий металошукач? Можна придбати бюджетний Teknetics Eurotek з додатковою котушкою і отримати відмінний результат.

Як завжди, вибір за Вами. Але ми все-таки рекомендуємо розглянути даний варіант, як відмінне співвідношення ціни і якості.

 

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше