Найпопулярніші металошукачі в Інтернеті.

Попередній Наступна
Найпопулярніші металошукачі в Інтернеті.

Дата: лютий 2012р.

  1. Garrett Ace 250
  2. Кощей - 20М
  3. GarrettEuroACE
  4. Minelab X-Terra 705
  5. АКА Сигнум 7272 MFT
  6. Fisher F2
  7. АКА Сорекс
  8. Розділили Minelab Explorer \ Garrett 2500 \ ХР Деус і деякі інші моделі (їх значення попиту в інтернеті дуже близькі і знаходяться на рівні похибки)
  9. Кощей - 5ІМГ
  10. Fisher F75


PS: Як ми визначили цей рейтинг: використовуючи логічні складові пошукових запитів (в т.ч. враховуючи варіації написання моделей металошукачів), ми підсумували запити двох найбільш великих пошукових систем (Гугл і Яндекс) і виявили лідерів.

Рейтинг металошукачів для хобі:

Даний рейтинг металошукачів складений сайтом metalloiskateli.com.ua на основі вивчення ринку металошукачів, споживчих переваг, опитувань продавців і покупців, власних продажів, аналізу та статистики Інтернет покупців і їх уподобань. Ми робимо ці огляди з регулярністю в декілька місяців і Ви можете отримувати найсвіжішу інформацію по ринку детекторів для пошукового захоплення.

Рейтинг металошукачів дає уявлення про найбільш популярних моделях металодетекторів за різними критеріями. Спираючись на даний рейтинг, Ви можете зробити висновок про купівлю того чи іншого приладу, тому вся інформація надана на цій сторінці об'єктивна і виділяє із загальної маси найвдаліші, якісні та відповідні з точки зору споживачів прилади.

Свіжий огляд і рейтинг моделей металодетекторів для хобі

Дата рейтингу: лютий 2012

TOP-5 найбільш продаваних металодетекторів ціною до 5 000грн ..
1 - Garrett ACE 250
2 - Garrett Ace 350 Euro
3 - Кощей- 5І (5ІМГ)
4 - Minelab X-Terra 305
5 - Fisher F2

Зміни і новини: Міцні лідируючі позиції показали металошукачі фірми Garrett? цьому є кілька пояснень (відмінну якість приладів, майже ідеальне співвідношення ціни та характеристик, і наявність недорогих і дуже потужних котушок Нел для цієї серії металошукачів, які дають цим приладам початкового рівня можливості по глибині порівнянні з полупрофессональнимі детекторами).

ТОР-10 найбільш «запитували» металошукачів

1 - Garrett Ace 250
2 - Кощей - 20М
3 - Garrett 350 Euro
4 - АКА Сигнум 7272 MFT
5 - XP Deus
6 - Fisher F2
7 - Minelab X-Terra 705
8 - Minelab X-Terra 305
9 - Ака Сорекс
10 - Fisher F75

(За статистикою запитів користувачів в Рунеті)

TOP-5 приладів «Преміум класу»

1 - АКА Сигнум MFT 7272
2 - XP Deus
3 - MinelabSE
4 - Minelab E-TRACK
5 - Fisher F75

(За опитуванням професійних пошукачів, які прилади на їх думку і досвіду самі відповідні для професіонала, незважаючи на ціну)

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше