Nel Tornado нова п'ята генерація

Попередній Наступна
Nel Tornado нова п'ята генерація

Всі ми любимо дивитися фільми, і якщо фільм вдалий і дуже сподобався - ми з нетерпінням чекаємо другої, а потім можливо і третьої серії, одним словом, продовження. Гучні назви з пріфіксом 2, 3 і т.д. «Розривають» очікування глядачів. Такий ажіотаж присутня не тільки в світі кінематографа. Новинки сучасної техніки та аксесуарів також мають різні моделі, версії і покоління. На цей раз, таке оновлення «зачепило» світ шукачів скарбів, а саме котушки компанії Nel.

Котушки Nel користуються популярністю не тільки в Україні, але й в цілому світі. Безвідмовна стабільність і відмінна якість продукції добре зарекомендували себе. Завдяки цьому котушка користується попитом серед користувачів. Але не дивлячись на універсальність своєї котушки, співробітники Nel не зупинили випробування і розробки. І ось ми з гордістю представляємо Вам котушку нового поколінь - Nel Tornado п'ятої генерації!

Nel Tornado новая пятая генерация

Дана котушка поєднала в собі досвід попередніх генерацій котушок, втіливши в собі тільки найкраще. Новий, вдосконалений дизайн і більш суворі кути дозволили додати котушці особливого виду, підкреслюючи її високий рівень.

Nel Tornado новая пятая генерация

Пустотілі ребра дозволили зробити її легшою і зручнішою. Але це ніяк не позначилося на міцності котушки. Ударостійкий пластик і якісний кампаунд забезпечують монолітність котушки, зберігаючи її форму навіть при активному використанні, в найскладніших умовах. Завдяки своїй легкості, котушка зменшує навантаження на руку, тим самим дозволяючи продовжувати пошуки впродовж тривалого часу.

Nel Tornado новая пятая генерацияNel Tornado новая пятая генерация

Захист котушки придбала фірмовий логотип Nel і надзвичайну еластичність. Вона буквально гнеться в руках. Хоча процес установки на котушку вимагає більше часу, але зате вона щільно прилягає по всій площі котушки, виключаючи можливість люфту і зазорів.

Nel Tornado новая пятая генерацияNel Tornado новая пятая генерация

Варто відзначити нову, більш точну форму «вух» котушки. Тепер вони придбали строгі обриси, що дозволяє виключити «теліпання» котушки на штанзі. Також цьому сприяють оригінальні ущільнювальні гумки, що поставляються в комплекті з котушкою.

Nel Tornado новая пятая генерация

Легкість, граціозність і незаперечна якість - все це Ви знайдете у новій котушці Nel Tornado п'ятої генерації. Купити котушку Nel Tornado п'ятої генерації можна в нашому інтернет магазині за цим посиланням.

З повагою, інтернет магазин Фортуна.

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше