Магазин металошукачів «Фортуна» м Хмельницький

Попередній Наступна
Магазин металошукачів «Фортуна» м Хмельницький

Спеціалізований магазин, пошукової техніки «Фортуна», відкритий в 2010 році в м Хмельницький. На даний момент знаходиться по вулиці Зарічанська, 11 ( "Набережний квартал"). Для приїжджих зручно, що магазин метал детекторів знаходиться недалеко від автовокзалу, а також прекрасним орієнтиром виступає Епіцентр, від якого 5 хвилин ходьби.

У наявність магазину металошукачів, є практично все металошукачі, починаючи від найбільш купованих на ринку України металошукачів Кощей, а також популярного металошукача Garrett Ace 250, Гарретт 350, Euro і закінчуючи професійними металошукачами Minelab X-terra 705 і аналогового маталошукача Golden Mask, дорогих Fisher F75 , Minelab E-trac, революційного металодетектора XP Deus і інші. Самі адекватні ціни, хороші подарунки.

Металошукачі Хмельницький. За останні роки на Поділлі, дуже багато людей стало займатися новим хобі, пошук з металошукачем і кожен мріє поліпшити свій металошукач. І в допомогу цьому нові посилені пошукові котушки для металошукачів Garrett, Minelab, Фішер, Кощій, ХР і інші.

Котушки для металошукачів Nel, Mars, Detech, Coiltec в м Хмельницький, також можна купити в магазині металошукачів. Найпопулярніші котушки Nel Tornado, Mars Tiger, Nel Storm, Mars Goliaf, NEL Atack і все це в наявність в місті Хмельницький.

Додаткова продукція для шукачів скарбів, яку можна купити в магазині металошукачів в місті Хмельницький. А це: пошукові магніти, література по законам і шукання скарбів, старовинні карти та каталоги по монетам, рюкзаки, лопати Fiskars та інші аксесуари, і запасні частини до металошукачів.

Зручний графік роботи магазину. У будні дні з 9:30 до 19:00, субота з 10:00 до 14:00. Неділя - за викликом, попередньо здзвонюєтеся. З 9:00 до 20:00, можна дзвонити.

Також Ви можете, купити металошукач в мережі магазинів «Fortuna» і в інших містах, дивіться список міст на сторінці:

 Контакти

Інші статті

2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше
2023-12-01

Металошукачі Nokta Score і Nokta Double Score — новинка на ринку металошукачів

Пошук цінних речей завжди викликав захоплення та інтригу. Чи стежили ви коли-небудь за пригодами скарбошукачів у фільмах чи читали захоплюючі історії про їхні відкриття? Якщо так, то ви, напевно, розумієте, як важливо мати в найманці ефективний та надійний інструмент для цієї незабутньої пригоди.

Детальніше