Ремонт і обслуговування металошукачів Кощей

Попередній Наступна
Ремонт і обслуговування металошукачів Кощей

Наша компанія, є офіційним представником пошукової техніки на Україні зі своїм Сервісним Центром. Ремонтуємо і налаштовуємо практично всі марки металодетекторів та пошукових котушок в основному спеціалізуємося на ремонті Кощей 5І, налаштуванні металошукача Кощей 20М, прошивці Кощей 5І, ремонті Кощей 5ИМ, ремонті Кощей 20М, ремонті Тракер РІ, ремонті Фронт 1М, ремонті Кощей 2И та інших: Гарретт , Мінелаб, і т.д.!

Попередня консультація фахівця: телефон 093- 920-71-11

Наші послуги:

1) Прошивка Кощей 5І - 50 грн. (Версія 1.9)

2) Прошивка Кощей 5І -120грн. (Версія 1.12)

З листопада 2009р. Кощей-5І і Кощей-5ИМ комплектуються прошивкою V1.12. Нова прошивка має наступні відмінності від базової версії V1.9: 1.Улучшен алгоритм регулювання звуку для Кощея-5І. Тепер випадкове натискання на кнопку "Баланс" під час звучання стартовою мелодії не призведе до збою настройки рівня звуку.

2.Для Кощея-5І "розтягнута" початкова частина шкали візуальної індикації. Це дозволяє більш впевнено відрізняти слабкі сигнали від помилкових відгуків.

3.Для Кощея-5І і Кощея-5ИМ поліпшений алгоритм захисту від збою даних, що зберігаються в незалежній пам'яті.

3) Прошивка Кощей 20М - 150 грн. (Версія 2.05 і 2.06) 03.05.2011 Випущено нову версію прошивки V2.04. У прошивці додано альтернативний алгоритм дискримінації, що дозволяє краще розпізнавати плоскі залізні мети. Також на прохання користувачів графічний індикатор порога селективного режиму (цифровий режим індикації) продубльований цифровими значеннями. Додана індикація доступності сервісного режиму "Калібрування тракту". Після потрібного числа натискань кнопки прилад короткочасно "блимне" підсвічуванням.

Якщо при експлуатації металошукача раптом:

Металошукач не реагує на метал;

Маленька глибина;

Відсутня звук;

Горить третій світлодіод;

Грає тривожна мелодія;

Не включається прилад;

Згоріла мікросхема на Платі;

Не працюють клавіші;

Не працює екран;

Металошукач не може виявити котушку;

Виникла нестабільність;

Багато перешкод, металошукач сам без причини пищить.

Не проблема, зробимо повне комплексне тестування Вашого пристрою, і усунемо всі виниклі неполадки.

Після усунення неполадок надається 14 днів на "обкатку" металодетектора, і якщо проблема рецидивував, усунення її проводиться повністю безкоштовно. На ремонтовані вузли та деталі надається гарантійний термін, на термін від 1 місяця до 1 року.

Встановлення нових версій прошивок (перепрошивка) на металошукач Кощей 5І - версія 1,12, Кощей 20М - версія 2,05 Ж.

Постійно в наявності: комплектуючі для складання і ремонту металошукача, прошиті процесора, мікросхеми, роз'єми, акумулятор і зарядний пристрій для Кощей 5І, Кощей 20М, Кощей 25К.

Також "Фортуна" реалізує комплектуючі для складання і ремонту металодетекторів Кощей 5І, Кощей 5ИМ, Кощей 20М.

Набори для збирання: ВМ8042 ,. ВМ8043 Штанги 3-х типів; Датчики (котушки); Прошиті контролери 5) Ручки, бат. відсіки, б / у, акумулятори 6) І інші комплектуючі ...

Наші послуги: Прошивка Кощей 5І - 85 грн. (Версія 1.9); Прошивка Кощей 5І -120грн. (Версія 1.12). З листопада 2009р. Кощей-5І і Кощей-5ИМ комплектуються прошивкою V1.12. Нова прошивка має наступні відмінності від базової версії V1.9:

1. Поліпшено алгоритм регулювання звуку для Кощея-5І. Тепер випадкове натискання на кнопку "Баланс" під час звучання стартовою мелодії не призведе до збою настройки рівня звуку.

2. Для Кощея-5І "розтягнута" початкова частина шкали візуальної індикації. Це дозволяє більш впевнено відрізняти слабкі сигнали від помилкових відгуків.

3. Для Кощея-5І і Кощея-5ИМ поліпшений алгоритм захисту від збою даних, що зберігаються в незалежній пам'яті.

Прошивка Кощей 20М - 150 грн. (Версія 2.04) 03.05.2011 Випущено нову версію прошивки V2.04. У прошивці додано альтернативний алгоритм дискримінації, що дозволяє краще розпізнавати плоскі залізні мети. Також на прохання користувачів графічний індикатор порога селективного режиму (цифровий режим індикації) продубльований цифровими значеннями. Додана індикація доступності сервісного режиму "Калібрування тракту". Після потрібного числа натискань кнопки прилад короткочасно "блимне" підсвічуванням.

 

ПРОДУКЦІЯ:

1

Датчик в зборі

2

Налаштована плата Кощей-5І

   

3

Налаштована плата Кощей-5ЫМ з РКІ і клавіатурою

   

4

Електронний блок Кощей-5І

   

5

Електронний блок Кощей-5ІМ

   

6

Металошукач Кощей-5І в зборі. У комплект входить: електронний блок, рукоятка, штанга, датчик, підлокітник з батарейним відсіком, кислотний акумулятор 12В 1.3а / год, зарядний пристрій, інструкція з експлуатації

   

7

Металошукач Кощей-5ИМ в зборі. У комплект входить: електронний блок, рукоятка, штанга, датчик, підлокітник з батарейним відсіком, кислотний акумулятор 12В 1.3а / год, зарядний пристрій, інструкція з експлуатації

   

Кощей-20М

Металошукач індукційного типу дії з графічним індикатором і варіативними настройками. Відмінні показники при роботі. Переваги:

- Удосконалена дискримінація металів (що дозволяє відсікти мішені з небажаними відгуками, наприклад - фольгу і залізний сміття);

- Налаштування від грунту;

- Сумісний з котушками багатьох брендових, а також із саморобними котушками;

- Наявність сервісного режиму (в тому числі і для самостійного налаштування датчиків);

- За ціною в 1.5-2 рази дешевше закордонних аналогів при аналогічних технічних характеристиках.

Недолік - дещо більша маса в порівнянні з аналогами - близько 2-х кг. Основні застосування - пошук історичних реліквій, пошук військових реліквій і пошук на пляжі.

 1

Концентричний резонансний датчик в зборі

   

2

Налаштована плата Кощей-20М з РКІ і клавіатурою

   

3

Налаштована плата Кощей-20M.

   

4

Електронний блок Кощей-20M

   

5

Металошукач Кощей-20М в зборі. У комплект входить: електронний блок, рукоятка, штанга, датчик, підлокітник з батарейним відсіком, кислотний акумулятор 6В 1.3а / год, зарядний пристрій, інструкція з експлуатації

   

Кощей-25К

Комбінований МД з графічним індикатором і безліччю налаштувань. Може працювати в IB і PI режимах. Живиться від 4 елементів АА (акумуляторів або батарейок). Переваги:

- Розвинена дискримінація за типом металів (що дозволяє відсікти мішені з небажаними відгуками, наприклад - фольгу і залізний сміття);

- Налаштування від грунту;

- Сумісний з датчиками від багатьох брендових приладів, а також із саморобними датчиками;

- Може працювати з глибинними петльовими датчиками;

- Наявність сервісного режиму (в тому числі і для самостійного налаштування датчиків);

- Не має прямих аналогів серед зарубіжних і вітчизняних МД;

- Бюджетна ціна (порівнянна з ціною Кощей-20М);

- Невелика вага.

Недолік - при необхідності тривалої роботи в імпульсному режимі необхідно мати запасний комплект елементів живлення.

Основні застосування - практично весь спектр пошукових завдань: від глибинного пошуку до пошуку дрібних металевих артефактів.

1

Електронний блок Кощей-25K

   

2

Металошукач Кощей-25K в зборі. У комплект входить: електронний блок, рукоятка, штанга, датчик, підлокітник, 'елементи живлення АА 4шт, зарядний пристрій (опціонально), інструкція з експлуатації.

   

Аксесуари

1

Універсальна рукоятка для МД.

   

2

Універсальний пластиковий кронштейн датчика.

   

3

Корпус датчика (комплект з двох частин).

   

4

Повний комплект корпусу датчика (дві частини корпусу, кронштейн, гермоввод, КАПРОЛОНОВИЄ шпилька і гайки, нержавіючі саморізи)

   

5

Блістерна заливальна форма для датчиків Кощей-18М і Кощей-20М.

   

6

Корпус для електронного блоку Кощей-20М і Кощей-5ИМ.

   

7

Корпус для електронного блоку Кощей-25К. Після невеликого доопрацювання можна використовувати і для монтажу плат Кощей-20М і Кощей-5ИМ.

   

8

Кришка батарейного відсіку Кощей-25К.

  

Телефони фірми "Кощей": (093) 921-71-11, (050) 721-59-67, (096) 890-73-68
Адреса сервіс-центру "Кощей": Україна, м Хмельницький, вул.Проскурівська, будинок 81, оф.2, 3-й поверх, приміщення стадіону Поділля.
УВАГА! Як відправити прилад в сервіс-центр "Фортуна" поштою:

Варіант 1. Відправлення "Укрпоштою": Адреса доставки: 29018, Хмельницький, ул.Солнечная, будинок 24, Одержувач: Рудий К.Л.
Варіант 2. Відправка транспортною компанією "Нова Пошта", м.Хмельницький, відділення №9, т. 093 920 7111, Отримувач: ІМ "Фортуна"

Транспортна компанія "Нова Пошта" здійснює доставку по всіх регіонах України. Щоб дізнатися, де найближчий пункт прийому та видачі вантажу, зайдіть на сайт: http://novaposhta.ua/ або уточніть по телефону: 0800-500-609.

Хмельницький, ІМ "фірма" Фортуна ", тел: (093) 921-79-67

В посилку обов'язково вкладіть записку з описом, що потрібно зробити, зворотну адресу і телефон для зв'язку, Після отримання приладу та діагностики, з Вами зв'яжуться фахівці з сервіс-центру. У разі необхідності оплати ремонту, покупки запчастин і т.д., Вам виставлять рахунок для оплати через Банк.

Якщо прилад на гарантії - вкладіть паспорт з гарантійним талоном (можна копію).

Інші статті

2024-04-18

Металошукачі у Рівному: як вибрати 

У світі технологій та захоплюючих відкриттів однією з найперспективніших галузей для прихильників археології та скарбів стає використання металошукачів. Вони стали невід'ємною частиною хобі та захоплення для багатьох жителів Рівного, відкриваючи нові можливості для виявлення історичних реліквій та цінностей.

Детальніше
2024-03-05

Інструкція з використання металошукачів для початківців

У сучасному світі, де кожен камінчик може приховувати скарби, а під ногами таємниці минулого чекають на відкриття, пошук скарбів з металошукачем стає справжньою археологічною експедицією для початківців. Це захоплююче та неймовірно цікаве занурення у світ втрачених скарбів, загадкових реліквій та непересічних знахідок. Дозвольте нам провести вас у світ відкриттів та розкрити таємниці, які приховані під поверхнею землі.

Детальніше
2024-02-07

Топ металошукачів за 2023 рік

Вітаємо вас у захопливому світі металошукачів, де кожен сигнал може приховувати неймовірну історію та скарби минулого. З кожним роком та розробкою нових технологій це хобі стає ще захоплюючішим. Наш огляд на топ металошукачів за 2023 рік призначений допомогти вам зробити інформований вибір серед найновіших та найефективніших обладнань.

Детальніше
2024-01-01

Металошукач - ідеальний подарунок

Металошукач – це не просто технічний пристрій, а можливість розкрити таємниці навколишнього світу, приховані в землі та піску. І коли йдеться про обрання ідеального металошукача як подарунка, ми хочемо, щоб цей вибір був насправді особливим. У цій статті ми розглянемо, чому купити металошукач від Нокта – це придбати не просто техніку, а справжнє віконечко до світу пригод та скарбів.

Детальніше